Cancan ultimă oră

Ce îl împiedică pe Smiley să se însoare cu Gina Pistol? Acesta ar fi fost motivul pentru care Laura Cosoi l-a părăsit

Publicat: 14 mart. 2021

Ce îl împiedică pe Smiley să se însoare cu Gina Pistol? Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în urmă cu câteva zile, fiind cei mai fericiți că și-au strâns fiica în brațe. Cu toate astea, mulți s-au întrebat de ce artistul nu dorește să se căsătorească cu prezentatoarea tv, mai ales că acum au un copil împreună.

Care este, de fapt, motivul?

Ce îl împiedică pe Smiley să se însoare cu Gina Pistol? Acesta ar fi fost motivul pentru care Laura Cosoi l-a părăsit

Ce îl împiedică pe Smiley să se însoare cu Gina Pistol? Smiley se poate considera un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Iubita să, Gina Pistol a adus pe lume o fetiță minunată, în urmă cu câteva zile, făcându-ul pe artist, cel mai fericit tătic.

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de aproape patru ani, devenind părinții unei fetițe pe care o așteptau cu nerăbdare. Cu toate că cei doi se înțeleg foarte bine, fanii lor nu înțeleg de ce Smiley nu face pasul cel mai important într-o relație, și anume să o ceară de soție pe frumoasa blondină. Se pare că artistul este cel care nu dorește să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Smiley nu crede în căsătorie și nu-și dorește să facă acest pas.

Smiley se iubeşte cu Gina Pistol

Acesta fiind și motivul pentru care, Laura Cosoi l-ar fi părăsit pe artist. În trecut, cei doi au trăit o poveste de dragoste ca-n filme, dar din cauza faptului că Smiley nu și-a dorit să facă nunta, actrița l-a părăsit. Despre acest lucru a vorbit chiar bunica Laurei Cosoi, înainte de a-și vedea nepoata îmbrăcată în mireasă.

“L-am cunoscut pe Smiley, aici, la noi pe terasa. Am stat de vorbă cu el şi mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei când a zis hai să ne căsătorim nu mi-au plăcut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie şi să rămână aşa. Laura a zis că nu e creştineşte să rămână o viaţă aşa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Şi apoi, Smiley ţinea foarte mult la publicitate şi la bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogaţi artişti. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!”, a spus bunica Laurei Cosoi.

Cum a reacționat Smiley după ce a fost părăsit de Laura Cosoi

Potrivit aceleiași sursă, Smiley ar fi suferit foarte mult după ce s-a despărțit de Laura Cosoi. Dar faptul că nu crede într-o căsătorie, a contat foarte mult pentru blondina, care a decis să-și vadă de viața ei și să-l părăsească pe artist.

“După ce Smiley i-a spus că nu-şi citeşte căsătoria până la 40 de ani, Laura l-a luat pe nepotul meu şi s-a dus cu maşina unde are el (n.r. Smiley) casă, lângă o mănăstire, lângă Bucureşti. Când a venit Smiley acasă a găsit casa goală. El a venit şi a căutat-o şi ea i-a spus: rămânem prieteni, atât, gata! A treia seară, el a venit şi a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari”, a mai spus bunica Laurei Cosoi.

Adauga un comentariu