Actualitate

Ce inseamna cand visezi animale. Trebuie sa stii asta

Publicat: 11 feb. 2016

Visele cu animale sunt frecvente la unele persoane. Ca orice alt vis, acestea pot fi interpretate in functie de animalul pe care il "vezi".

Daca visezi un cerb, se anunta un succes in viata ta. Cerbul in vis inseamna prosperitate si beneficii, dar si prieteni buni si sinceri.

In schimb, daca visezi o pisica, nu e bine. Pisica inseamna o inselaciune, o tradare, un furt. Totusi, in vis, pisica este si un simbol al independentei si al sexualitatii.

Daca visezi un cal, inseamna ca esti o persoana puternica si virila. Calul alb prevesteste o veste buna, iar calul negru semnifica reusita intr-un plan pe care ti l-ai propus.

Cainele, in vis, semnifica fericirea conjugala. Si in acest caz insa, depinde de culoarea patrupedului visat: daca este alb inseamna o bucurie noua, daca este negru inseamna ca viata ti se va schimba total, iar daca este roscat inseamna ca vei avea de dus o "lupta".

Daca visezi un iepure negru, inseamna ca vei suferi un esec. Daca viseza ca omori un iepure, vei fi tradat de o persoana din familie, iar daca visezi ca mananci iepure, inseamna ca o boala se va vindeca.

Ariciul in vis prevesteste dificultati, dar inseamna si ca esti o persoana cu sensibilitate mare si ca iei lucrurile foarte persoanl.

Daca ti se arata un urs in vis inseamna ca cineva comploteaza impotriva ta. Este  si un simbol al luptei, ai fortei si reinnoirii.

In fine, daca visezi un elefant, inseamna ca-ti vrei infrange dusmanii.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit