Stiri si curiozitati

Ce înseamnă când visezi broaşte. Semnificaţia visului

Publicat: 11 mart. 2021
broasca care sta in iarba
La modul general, broaştele în vis sunt simbol al binecuvântării, iubirii, prosperităţii, transformării spirituale şi emoţionale

Atunci când dormim avem tot felul de vise, unele dintre ele dubioase. Mulţi dintre voi au visat măcar o dată o broască aşa că în rândurile de mai jos vă vom explica ce înseamnă când visezi broaşte.

Broaştele fac parte din familia cunoscută sub numele de amfibieni. Broaştele trăiesc în mlaştini şi, de asemenea, în pădurile pluviale, dar pot apărea în vise în multe feluri, culori, forme şi dimensiuni. Aproape fiecare broască locuieşte în iazuri, lacuri sau râuri şi, desigur, trăiesc şi pe uscat. Au nevoie de apă pentru a-şi regla temperatura şi, în termeni spirituali, apa reprezintă emoţii. La modul general, broaştele în vis sunt simbol al binecuvântării, iubirii, prosperităţii, transformării spirituale şi emoţionale.

Ce înseamnă când visezi broaşte

Visele în care apar broaşte au interpretări foarte interesante. La fel ca şi ciorile din vise, broasca este un animal neatractiv. Chiar şi aşa, aceste animale pot fi asociate cu interpretări pozitive. Având în vedere evoluţia unui mormoloc la broască, acest lucru ne duce cu gândul la schimbări. Pe măsură ce broasca trăieşte atât în apă, cât şi pe uscat, este asociată cu o viaţă nouă. Evoluţia simbolizează transformarea minţii umane.

Dacă ţii o broască în mână, înseamnă că cele mai arzătoare dorinţe ţi se vor ideplini. Dacă le auzi orăcăind în vis, acesta reprezintă un semn că trebuie să înveţi mai multe lucruri despre spiritualitate. Dacă broasca se afla în apă, înseamnă că treci printr-un blocaj emoţional dar vei ieşi învingător. De asemenea, dacă visezi o broască poate însemna şi că eşti gata pentru un nou început sau o schimbare în viaţa ta şi că acum ar fi momentul oportun.

Dacă visezi broaşte când aştepţi un copil sau ai în plan să rămâi însărcinată, stai liniştită, este un semn foarte bun.

Dacă visezi broaşte roşii inseamnaca vei avea parte de o experienţă majoră în viaţa ta în perioada următoare.

Dacă visezi broaşte galbene în perioada următoare vei trece printr-o transformare ce are legătură cu o posibilă traumă emoţională, dar în urma acesteia vei deveni o persoană mai bună, aşadar visul are conotaţie pozitivă.

Dacă brostele din vise au culoarea albastru, în viitorul apropiat vei simţi vindecare sufletească datorită faptului că se va încheia perioadă dificilă prin care ai trecut recent. Te vei simţi mult mai bine şi, chiar dacă se vor mai ivi neplăceri, acestea îşi vor găsi rezolvarea.

Dacă visezi broaşte roz în perioada care urmează vei avea parte de o dezvoltare a instinctelor şi intuiţiei tale. Chiar dacă nu eşti opersoana intuitivă, în urma unui evenimet cu siguranţă te vei schimba.

Broaştele albe sunt un semn bun. În viitorul apropiat vei simţi sentimente pure şi vei avea noroc mare.

Dacă visezi broaşte portocalii înseamnă că vei cunoaşte pe cineva care va dveni un prieten de nădejde pentru tine, un om de încredere.

Dacă visezi broaşte în casa ta în perioada următoare vei deveni un om productiv şi vei reuşi să prosperi în afaceri. Vei avea motive de fericire, vei simţi împlinire şi mulţumire faţă de cum decurg lucrurile în prezent. Dacă în vis broaştele din casa ta orăcăie, acest lucru este un semn bun, vei primi veşti încurajatoare.

Ce înseamnă când visezi broaşte în sensul negativ

Dacă nu eşti însărcinată şi visezi broaşte, acest lucru e posibil să însemne că nu ai suficient de mult grijă de sănătatea ta sau că sari de la un proiect la altul şi că nu te concentrezi pe ceva anume.

Broaştele de culoare neagră negre semnifică faptul că îţi vei ascunde sentimentele, vei dori să le ignori pentru a evita suferinţă.

Dacă visezi broaşte sărind, eşti o persoană iresponsabilă, neimplicata şi trebuie să rezolvi acest aspect. De asemenea mai poate însemna că vrei să spui cuiva ceva dar nu ai curaj să faci acest lucru.

Dacă visezi broaşte otrăvitoare, în viaţa reală nu acorzi suficient de multă atenţie unui incident sau eveniment care ar putea fi deosebit de important pentru viitorul tău.

Dacă visezi broaşte care stau în apă este un semn rău. În perioada următoare te vei confrunta cu tot felul de probleme.

Dacă visezi broaşte pe care le prinzi este posibil ca în perioada următoare să te îmbolnăveşti.

Dacă visezi că mănânci broaşte poate însemna că în viitorul apropiat urmează să faci ceva scârbos sau neplăcut.

De asemenea, mai sunt şi alte interpretări ale acestui vis în care apar broaşte:

a vedea broaşte multe la un loc – noroc la locul de muncă şi în dragoste;
broaşte în heleşteu – vei primi o sumă mare de bani;
broaşte în paharul cu apă – ghinion pe o perioadă îndelungată;
broaşte sărind a vedea – veşti bune;
a prinde broaşte – semn rău, te pândeşte un dezastru;
a omorî broaşte – vei avea o suferinţă;
a mânca broaşte – vei atinge un nivel înalt de demnitate;
a auzi broaşte orăcăind – recompense, veşti bune;
broaşte scoţând sunete înalte şi dizgraţioase – griji sau zgârcenie;
broaşte în iarbă – ai grijă de prietenii demni de încredere…

Acum că ai aflat ce înseamnă când visezi broaşte, îţi va fi mult mai uşor să interpretezi mesajele pe care ţi le transmite subconştientul. De asemenea poţi descoperi şi semnificaţia viselor cu alte două animale precum tigrul sau ursul.

Adauga un comentariu