National

Ce înseamnă când visezi cal maro. Interpretarea din dicționarul viselor

Publicat: 02 mart. 2021
cal maro pictat
Visarea unui cal maro ar putea fi interpretată ca o întâlnire cu o persoană importantă

Multă lume a visat măcar o dată un cal sau că în vis călărește un cal. Că acel cal era maro sau nu, v-ați întrebat probabil care este interpretarea acestui vis.

Tuturor ni se întâmplă să visăm diferite scenarii sau simboluri despre întâmplările noastre din viața de zi de zi. Chiar dacă nu le luăm în seamă, visele pot fi mesaje pe care le primim noaptea și pot avea, mai mult sau mai puțin, legătură cu ceea ce ni se întâmplă în viaţa noastră. Sunt mulți care nu dau importanță celor visate și ulterior fac conexiunea cu ce li se întâmplă în viața reală cu anumite scenarii din vis sau cu anumite avertizări pe care le-au primit.

Când visezi cal maro

Atunci când visezi un cal maro poate fi interpretat ca o viitoare întâlnire cu o persoană iimportantă, ce ar putea să-ți influențeze viața în viitor. O persoană ce te-ar putea sprijini să obții o avansare, să urci pe scara socială. Visarea unui cal maro ar putea fi interpretată și ca reflectare a gândurilor tale negative, reflexie a unor energii care nu sunt tocmai benefice.

În cazul în care călăreşti un cal maro, atunci intepretarea visului ar putea reprezenta o creștere a veniturilor tale, niște posibile succese în plan financiar.

Dacă în vis hrănești calul maro, atunci ar fi vorba despre partea ta afectivă. Despre ajutorarea unor prieteni din punct de vedere financiar sau acordarea chiar și a unui sprijin moral. Pe plan familial, hrănirea unui cal maro ar putea fi o reflectare a dorinței lăuntrice de a adopta un copil.

În situația în care speli sau ţesali un cal maro, înseamnă că te confrunți cu o problemă creia încerci, cu orice preț, să-i găsești o rezolvare și precupețești niciun efort în găsirea soluției salvatoare.

Am visat un cal maro alergând

În cazul în care visezi un cal maro care aleargă, asta arată perioada agitată din viața ta, în care încerci să rezolvi mai multe probleme presante, faptul că încerci să faci mai multe lucruri în același timp și te confrunți cu anumite piedici în realizarea dezideratelor tale.

Faptul că acel cal maro aleargă înseamnă că tu urmărești un anume scop, ai un anumit țel și ești foarte determinat să reușești să-ţi îndeplinești dorinţele. Mai mult de atât, faptul că acel cal maro este în alergare denotă caracterul tău puternic, voința de fier care te caracterizează și că nu ești dispus să te abați din drumul tău indiferent de natura sau dimnesiunea obstacolelor pe care le întâlnești în rezolvarea unei probleme.

Dacă ai visat un cal maro în galop, atunci s-ar putea ca în viața ta liniștită să fi apărut recent niște schimbări majore sau să urmeze astfel de schimbări care îți pot afecta calmul cotidian.

Carl Jung, despre interpretarea visării unui cal

În interpretarea psihologului și psihiatrului Carl Jung, visare unui cal reprezintă unirea cu sufletul animal, pe care l-ai pierdut. Uniunea produce o stare sufletească aparte, care permite conștientizarea progresului natural al minții.

Visul poate fi interpretat ca un proces de gândire natural în inconștient și arată trecerea la sinele universal. Integrarea cu animalul asigură o comuniune cu toți oamenii pe care îi iubești.

Potrivit lui Carl Jung, asemenea vise ar putea să apară la poarta morții, astfel putându-se interpreta misterul morții și apropierea sfârșitului.

Adauga un comentariu