National

Ce înseamnă când visezi lei. Semnificația visului în care apare Regele Junglei

Publicat: 03 mart. 2021
leu in jungla
Tradiţia românească precizează că visul cu un leu, leoaică, lei înseamnă cinste multă şi putere din partea ta asupra altora

Se spune că atunci când visăm ceva, subconștientul nostru încearcă să ne transmită un semn. Spre exemplu, multe animale apar în visele oamenilor, fie ele sălbatice sau domestice. Dacă atunci când visăm animale des întâlnite în viață, cum ar fi apariția unor porci în vis, înțelegem mai ușor semnificația visului deoarece ne intersectăm aproape zilnic cu acestea, oare ce înseamnă când visezi lei, ele fiind animale puțin prezente în viața noastă. În cele ce urmează vom încerca să explicam ce înseamnă acest vis în care apare Regele Junglei.

Potrivit specialiștilor în interpretarea viselor, leul este simbol al puterii, al curajului, agresivității, demnității, regalității, conducerii, mândriei și dominației. În schimb, leoaica reprezintă speranța, victoria, tenacitatea și vitalitatea.

Ce înseamnă când visezi lei

Pentru a înțelege mai ușor semnificația unui vis, trebuie să ne amintim cât mai mult din acesta, să ne dăm seama în ce context visăm un anumit lucru sau un diferit scenariu din viață. Să zicem că în visul tău apare un leu. Ei bine, acest animal, care este asociat ca și stăpânul junglei, înseamnă puterea, spiritul de conducere. Mai exact o putere mare sălășluiește în tine. Se spune că persoanele care visează lei sunt cele care dau startul într-o nouă carieră sau loc de munca, adică o schimbare majoră în viață. Daca o femeie visează un leu, acesta reprezintă imaginea iubitului ei, care ar putea fi un amant grozav. Sau poate însemna și că își dorește că cunoască un bărbat nou.

Femeile căsătorite care visează leu se pot așteptă să aibă un băiețel sănătos. În cele ce urmează iți prezentam detaliat ce înseamnă când visezi leu, în funcție de contextele pozitive și negative.

În sensul pozitiv, apariția unui leu în vis înseamnă că vei reuși să iți înfrunți problemele emoționale. De asemenea, explicarea viselor în tradiţia românească precizează că visul cu un leu, leoaică, lei înseamnă cinste multă şi putere din partea ta asupra altora.

Dacă visezi un leu cu care te lupți prevestește o provocare sau o oportunitate în carieră, precum și dezvoltarea amplă a acesteia, iar dacă ai înfrânt acest leu înseamnă că în viața reală dușmanii pe care îi ai se tem de tine, ești o fire autoritară care controlează tot.

Leu alb este un semn bun, ai puteri mărețe, leul auriu reprezintă regalitatea, regele regilor, ți se va acorda o putere mare, o funcție de conducere sau de superior al unui grup de persoane. Dacă visezi un leu roșu, înseamnă că ai aspirații înalte, dorești să dobândești cât mai multe cunoștinte care să te dezvolte ca persoană.

Dacă leu din vis este de sex feminin, înseamnă că vei face tot ce iți stă în putință pentru a-ți proteja prietenii și rudele.

Pui de leu dacă vei visa înseamnă că vei începe o afacere nouă și vei avea succes sau iți vei face un plan care te va duce la rezultate uimitoare pe planul financiar. De asemenea, pielea unui leu semnifică fericire și noroc.

Când te-a muscat un leu în vis, înseamnă că vei trece cu bine peste dificultăți și nu vei pierde, indiferent de cât de puternic este adversarul tău.

Ce înseamnă când visezi leu în cușcă: succesul tău va depinde de atitudinea pe care o ai față de adversarii tai, așadar se recomanda o atitudine diplomată, iar totul va fi bine.

Ce înseamnă când visezi lei în sensul negativ

Dacă visezi că un leu te înfrânge înseamnă că în viața reală dușmanii te înving și trebuie să faci pasi către a-i birui.

La fel, dacă visezi că un leu te urmărește trebuie să ai grijă la un dușman.

Calea greșită din viață pe care o urmezi este scoasă în evidentă de un vis în care apare un leu care te aleargă. Acest vis este un avertisment că trebuie să iți corectezi greșelile și trebuie să fii mai atent la pericolele și obstacolele pe care le ai în fata ta.

Visul în care un leu iți iese în cale este asociat de obicei cu un semn că ar trebui să iți folosești puterea și abilitățile pe care le ai pentru a-ți îmbunătăți viața. O altă semnificație a acestui vis o reprezintă aceea că trebuie încetinești și să te gândești bine înainte de a te pune într-o circumstanță periculoasa.

Dacă visezi că un leu te amenință sau te pândește semnifică că cineva are de gând să iți ocupe poziția de la locul de munca.

Răgetul unui leu daca îl auzi în vis înseamnă că te pândește un pericol. O altă semnificație a acestui vis este că iți dorești să ai mai multa putere, dar eșuezi.

Leii închiși în cușcă inseamnă că succesul tău depinde de anumite lucruri, dacă iți vei învinge sau nu dușmanii.

Ce înseamnă când visezi leu care devorează alte animale: este posibil să iasă în evidentă un neajuns al caracterului sau trebuie să ai în vedere expunerea la un potențial pericol.

Dacă în vis leul îl atacă pe unul dintre prietenii tai, înseamnă că vei avea ghinion sau că un anumit proiect te va epuiza și ar trebui să investești prudent.

Dacă în visul tău apari că iți protejezi copiii de acest animal feroce semnifică că dușmanii încearcă să se bage în afacerile tale și în relațiile tale familiale, iar dacă în vis leul stă liniștit, acest lucru indică faptul că dușmanul nu te va ataca brusc, dar de îndată ce va face o mișcare, vei avea pierderi majore…

Așadar, acum că ai descoperit ce înseamnă când visezi lei, iți este mult mai ușor să interpretezi ceea ce incearcă să iți transmită subconștientul precum și ce trebuie să faci in viitor.

Adauga un comentariu