Stiri si curiozitati

Ce înseamnă când visezi lupi. Interpretarea visului

Publicat: 12 mart. 2021
doi lupi apropiati
La modul general, lupul din vis reprezintă duşmani mulţi, ascunşi

Dacă ţi se întâmplă deseori să visezi diferite animale feroce precum lupi, tigri, lei, etc, probabil te-ai gândit ce semnifică acest lucru. Mai jos vom încerca să înţelegem ce înseamnă când visezi lupi.

În foarte multe culturi, lupul este un animal temut, poate fi considerat rău, înfricoşător, ameninţător, dar şi nobil, protector, înţelept sau frumos, misterios, mândru, o întruchipare a instinctului de supravieţuire.

Ce înseamnă când visezi lupi

Visele sunt adesea comparate cu realitatea. Visele ne pot oferi indicii care ne-ar putea ajuta să ne rezolvăm mai bine problemele din viaţa de zi cu zi. Ce înseamnă când visezi lupi?

Ei bine, la modul general lupul din vis reprezintă duşmani mulţi, ascunşi. Dacă lupii te atacă în perioada următoare vei fi atacat şi tu de duşmani iar dacă îl birui în vis înseamnă că îţi vei birui şi duşmanii. În tradiţia românească este perceput ca un simbol al întunericului, un simbol aproape mistic şi care apare foarte des în basme şi poveşti pentru copii. Lupul este asociat cu pericolul şi cu duşmanii care veghează asupra casei tale din întuneric.

Chiar dacă lupii din vise prevestesc evenimente nefericite din viaţa ta şi pericole care te pândesc la tot pasul, dacă ţi se întâmplă să visezi un lup alb totul se rezumă la evenimente fericite, la curaj şi la mândrie. Dacă visezi un lup alb este semn că te afli într-o perioadă a vieţii tale în care treci prin multe necazuri şi încerci să le faci faţă. Lupul de culoare albă reprezintă tăria ta de caracter şi modul în care te opui tristeţii care încearcă să te cuprindă. Chiar dacă ai necazuri şi eşti supărat, ai puterea să ieşi din orice încurcătură,vei găsi o calede scăpare din orice. Aşadar, la modul general, lupul alb semnifica curaj, biruinţa, victorie, înfrângerea tristeţii, depăşirea obstacolelor şi optimismul.

Dacă visezi că un lup te ataca înseamnă că duşmanii vor să îţi facă rău. În viaţă şi în anturajul tău există persoane care sunt un adevărat pericol pentru tine şi trebuiesa te fereşti de ele. Fie că te rănesc cu vorba, fie că exercită asupra ta acţiuni care îţi prejudiciază imaginea personală sau cariera aceste persoane sunt nocive pentru tine. Dacă, din contră, visezi că lupii te atacă, tu îi înfrunţi şi ieşi victorios este semn că vei trece peste un mare obstacol în perioada următoare. De asemenea, lupul care te ataca are legătură şi cu blocajele emoţionale prin care treci. Dacă visezi că ieşi victorios din luptă cu lupii, este semn că la nivel emoţional ai depăşit un anumit prag sau ţi-ai luat singur o piatră de pe inimă. Prin urmare, lupul alb din vise semnifica pericol, teamă de duşmani, oameni care vor să-ţi facă rău cât şi victoria sau izbândă.

Dacă visezi că un lup te aleargă este semn că în fera profesională eşti extenuat şi cu greu faci faţă provocărilor care vin spre tine. În viaţa reală, te simţi depăşit de volumul de muncă impus iar lupul care te aleargă este simbolului autorităţii care îţi verifica zilnic muncă şi care îţi sufla în ceafă, te grăbeşte, vrea mereu mai mult de la tine şi te simţi exploatat. Dacă lupul te prinde, nu înseamnă motive de îngrijorare. Acest lucru arată că mereu eşti prins cu munca neterminată, nu apuci să termini bine o treabă că imediat trebuie să te apuci de alta. Aşadar, semnificaţiile visului în care apare un lup care te aleargă înseamnă stres, nelinişte şi epuizare la locul de muncă.

Ce înseamnă când visezi lupi – semnificaţii generale

lupi în general – duşmani mulţi, ascunşi;
atacându-te- treci printr-o mare primejdie;
biruind- izbândă;
cioban atacat de- supărări mari în familie;
dacă deschide botul- te năpădesc duşmanii;
fioros- inamic câinos;
haită de- război;
miscându-se- boala;
muscându-te- vei fi năpăstuit;
omorand- scapi de duşmani;
omorându-l cu mana- amic periculos de care scapi pe căi ocolite;
te ataca fiind singur- mare primejdie;
urlând- eşti strâmtorat în toate părţile;
văzând cum alearga- suferinţa, eşti înconjurat de duşmani;
vânezi un- pericol apropiat;
visând că doarme un- duşmani în ascuns;
ucizi un- succes iminent.

Acum că ai aflat ce înseamnă când visezi lupi, descoperă şi semnificaţia viselor cu alte două animale feroce precum tigrul sau ursul.

Adauga un comentariu