National

Ce înseamnă când visezi porci. Iată adevărata semnificație din spatele acestui vis

Publicat: 02 mart. 2021
scroafa cu purcei in cotet
Specialiștii în descifrarea viselor asociază porcul din vise de obicei cu lăcomia, cu egoismul, manierele proaste, murdăria, mintea îngustă, nepolitețea sau ignoranța

De fiecare dată atunci când visam ceva încercăm imediat să căutam semnificațiile din spatele visului. Fie ele pozitive sau negative, răstălmăcirea viselor ne ajută să trecem cu bine mai departe mai ales daca visul nostru este un coșmar și suntem înspăimântați atunci când ne trezim. Spre exemplu, oare ce înseamnă când visezi porci? Iată în rândurile de mai jos, adevărata semnificație din spatele acestui vis.

Specialiștii în descifrarea viselor asociază porcul din vise de obicei cu lăcomia, cu egoismul, manierele proaste, murdăria, mintea îngustă, nepolitețea sau ignoranța. Însă se pare că acest vis în care apare acest animal ar putea să însemne și altceva.

Ce înseamnă când visezi porci

De fiecare dată când încercăm să căutam explicații în descifarea unui vis este bine să ne aducem aminte cât mai multe din vis cât și contextul în care apare procul, în cazul nostru. Se spune că în perioada Crăciunului, când toată lumea se gândește la sărbătorile de iarnă și implicit la tăierea porcului, șansele să apară acest animal în vis sunt mai mari. În rest, este puțin probabil să visăm porci, așadar este un vis foarte rar întâlnit.

Dacă se întâmplă să avem un astfel de vis, oare ce înseamnă? Cei mai mulți dintre noi asociază porcul cu un animal murdar. De aici și până la crezul că acest vis este unul negativ este foarte puțin. În viața reala, porcul nu este o vietate agreată de foarte mulți oameni, deci în vis poate reprezenta pe cineva care nu iți este tocmai drag și despre care ai o părere proastă. Dacă în visul tău te atacă porcii, în primul rând înseamnă că în viață reală ai pe lângă tine niste oameni care profită de tine și te exploatează pentru a-și satisface lăcomia.

De asemenea, acest vis mai poate însemna și faptul că ai o situație financiara foarte bună, însă nu ai găsit nici pe departe fericirea. Chiar daca ai situația financiară bună, o să fiți în continuare bântuiți de griji și de probleme ce țin de bunăstarea financiara.

Dacă în vise vedeți porci sănătoși, puternici și bine-hrăniți, atunci visul prevestește schimbări favorabile în afaceri, chiar și contracte noi în viața de zi cu zi. Așadar, lăsând deoparte faptul că porcul este un animal lacom, murdar, acest vis se poate asocia și cu lucrurile pozitive.

Dacă visezi porci bolnavi, înseamnă că o să ai problemă la locul de muncă, problemă care se va rezolva într-un final cu ajutorul colegilor sau al șefilor.

Dacă în vis auziți un porc grohăind și guițând, atunci visul prevestește o veste proastă. Porcii măcelăriți în vise reprezintă o petrecere la care vei participa în perioda următoare, o sărbătoare cu multă bucurie.

Dacă visezi porci care se tăvălesc prin noroi sau se hrănesc poate însemna că iți dorești o viață mai bună. De asemenea, e semn că trebuie să fii atent cu cine te asociezi în afaceri.

Dacă visezi porci aflați la depărtare de tine urmează să ți se întâmple ceva extrem de plăcut. Este posibil să cunoști pe cineva nou sau să faci ceva inedit, ceva ce nu ai mai făcut până acum, iar experiența te va îmbogăți și vei simți că ești o persoană nouă după aceea.

Dacă în visul tău tu apari atunci când sacrifici porci înseamnă ce vei câștiga o sumă importantă de bani în perioada următoare. Este posibil să câștigi la loto sau pur și simplu să moștenești ceva de la o rudă îndepărtată. Un astfel de vis poate fi legat și de cariera ta, poate vei avansa ori vei primi o mărire de salariu pentru faptul că ai obținut rezultate foarte bune la locul de munca.

Dacă visezi porci mai mulți pe care îi crești în casa înseamnă că vei culege roadele muncii tale, vei avea parte de o realizare măreață.

Dacă visezi porci care te muscă vei avea noroc, iar obiectivul tău cel mai recent se va concretiza, vei avea succes.

Ce înseamnă când visezi porci mistreți

Porcul mistreat este un animal prădător pe care puține animale îl atacă. De obicei el este cel care atacă atât celelalte animale cât și pe oameni. Nu puține sunt cazurile în care oamenii au fost sfâșiați de aceste animale prădătoare. Dacă în visul tău apare un porc mistreț, poate însemna că ai nevoie să te retragi un pic din stresul  vieții cotidiene și să-ți faci un pic ordine în viață. Mai poate semnifica că nu te simți bine în mediul în care activezi sau socializezi, așadar ai nevoie de o pauză de introspecție. Pentru că am zis că de cele mai multe ori porcii mistreți își apară teritoriul, fiind un animal protectiv, înseamnă că și cei care visează acest animal au nevoie de putina protecție în viața de zi cu zi.

Dacă ești mămică și ai visat o femelă mistreț, înseamnă că instinctul matern te-a cuprins în totalitate și ești gata să dai totul pentru copilul tău. Chiar și așa, nu se rezumă doar la copil. Acest vis poate să implice orice iți este drag tie și care are nevoie de protecția ta.

Prin urmare, acum, că ai descoperit ce înseamnă când visezi porci, iți este mult mai ușor să interpretezi ceea ce încearcă să iți transmită subconștientul.

Comentarii
Adauga un comentariu