Stiri si curiozitati

Ce înseamnă când visezi porumbei. Interpretarea visului

Publicat: 05 mart. 2021
porumbel cu o crenguta in gura
Pentru majoritatea oamenilor, porumbelul simbolizează pacea

Deseori se întâmplă să visăm câte ceva în timpul nopții și să încercam să căutam explicații a doua zi. Dacă ai visat în ultima perioadă porumbei probabil te vei gândi la pace, inocență sau libertate. Însă ce înseamnă când visezi porumbei? În rândurile ce urmează vom încerca să deslușim acest mister.

Visele în care apar diverse animale sunt asociale de obicei cu aceste ființe, cu mediul în care trăiesc, cu caracterul blând sau agresiv. Dacă tigrii din vise reprezintă agresivitatea, nu la fel putem spune despre porumbei. Acesta este un animal care reprezintă simbolul păcii în lume.

Ce înseamnă când visezi porumbei – semnificații generale

Pentru majoritatea oamenilor, porumbelul simbolizează pacea, între diferite ţări, între noi şi cei apropiaţi, ca şi cea din forul nostru interior. Una din sursele fericirii este faptul că trebuie să trăim în pace cu noi înșine și cu cei din jur.

Romanii credeau că este pasărea lui Venus, întruchipând puritatea şi dragostea fidelă. Cu o ramură în cioc, el l-a înştiinţat pe Noe, după Potop, că pământul a revenit la viaţă și este liniște. Aşadar această pasăre este un mesager de speranţă şi de viaţă nouă.

Porumbeii apăruți în vis au mai multe înțelesuri. Un înțeles în sensul negativ să spunem ar fi că trebuie să suporți consecințele greșelilor pe care le fac alte persoane sau vei afla vesti noi, fie ele bune sau rele. Daca ești departe de casă și vei visa un porumbel asta semnifică dorința ta de a te întoarce acasă.

Mai jos vă arătam ce înseamnă când visezi porumbei în diferite împrejurări.

– având- musafiri

– călător- prieten nou

– încercăm să-l prindem- iubire nesperată

– mai mulți- amici sinceri

– mâncând- nefericire, întristare, necazuri

– mort- vei pierde un prieten credincios

– pe acoperiș- veste buna

– plimbandu-se- surpriza nu prea plăcuta

– prinzând- întălnire cu un prieten, însurătoare

– auzind gângurind – primești sfaturi bune sau vei avea o întălnire cu persoana iubita

– sălbatic- ai de a face cu o femeie netrebnica

– se așază pe fata noastră- știri așteptate cu nerăbdare

– statornici- înțelegere

– uguind- naștere apropiată

– porumbei albi în zbor – vei avea succes în ceea ce vei inteprindeîn viitor. Planurile tale se vor îndeplini.

– văzând- propuneri afectoase, bucurie

– văzând doi- bucurie familiala, căsătorie, fericire

– zburând- pierderi de bani

– zburând spre noi- asta reprezintă știri de la iubit/iubită.

Ce înseamnă când visezi porumbei în funcție de culoare

Cei care se ocupă cu interpretarea viselor spun că atunci când încercam să căutam explicații la un anumit vis, ideal ar fi să ne aducem aminte cât mai multe din ce am visat.

Dacă ai visat un porumbel alb însemnă loialitate, simplitate, blândețe, prietenie, căsnicie fericita, afaceri prospere. Așadar, un porumbel alb în vis ne aduce doar lucruri bune în viață.

Dacă ai visat un porumbel închis la culoare înseamnă o posibila legătură sau o relație intre două persoane sau o simpla întâlnire cu cineva de sex opus, fie în interes de serviciu.

Acum că ai aflat ce înseamnă când visezi porumbei, iți va fi mult mai ușor să interpretezi mesajele pe care ți le transmite subconștientul.

Comentarii
  • Ce inseamna daca visezi un porumbel care mi a adus un bilețel, erau scris mărunt cu litere mici, am reusit doar sa citesc La noapte, as vrea sa stiu ce semnificația are
    Multumesc frumos

Adauga un comentariu