Stiri si curiozitati

Ce înseamnă când visezi pui de găină. Semnificația visului

Publicat: 02 apr. 2021
pui de gaina in iarna
În unele culturi, puii de găină din vise semnifică un lucru bun. Înseamnă că te așteaptă perioade fericite și prospere în viitorul apropiat

Dacă te-ai întrebat vreodată ce înseamnă când visezi pui de găină, în rândurile de mai jos vom încerca să explicam ce semnifică acest vis. Pentru că visele sunt formate din simboluri, fiecare animal reprezintă ceva în subconștientul nostru. Multă lume asociază acest vis cu un semn de belșug și vesti bune, de noroc în afaceri. Cu toate acestea, există multe interpretări, părerile fiind împărțite în acest caz.

Chiar dacă în antichitate se spunea că veţi fi binecuvântat cu copii, dacă visaţi puişori de găină sărind din găoace, astăzi, speciliastii în interpretarea viselor au cu totul altă explicație.

Ce înseamnă când visezi pui de găină

În tradiția românească, visul cu pui și cloșca pe lângă ei prevestește un necaz în familie, o pierdere de care ești foart legat. Însă se pare că există mai multe păreri în acest caz. Dacă atunci când erai copil ai fost la țară, cel mai probabil ai ținut în mână un puișor de găină. Cu siguranță acest sentiment era unul unic, aceste animale reprezintă propria ta copilărie.

Unii specialiști susțin că visele cu puiul de găină simbolizează frica și lipsa de respect. Aceștia spun că o găină în vis este un semn de bârfă. La fel și ciorile din vis arată cam același lucru. Însă, în unele culturi, puii de găină din vise semnifică un lucru bun. Înseamnă că te așteaptă perioade fericite și prospere în viitorul apropiat.

Așadar, ne vom rezuma la acest vis în sensul pozitiv. Spre exemplu, dacă visezi mai mulți pui de găină însemnă că te așteptă o perioadă de prosperitate iar dorințele pe care le ai ți se vor îndeplini.

Dacă pui din vis ciugulesc mâncare să știi că este un lucru foarte bun. Pe lângă faptul că vei avea noroc și prosperitate, se pare că pe toate planurile o vei duce bine în viitor. Te așteaptă o perioadă încărcată cu multa sănătate, relațiile vor merge bine și vei avea liniște sufletească. Această situație iți va permite să te relaxezi și să trăiești viața la maximum. La fel și atunci când visezi o găină cu oua și pui te așteaptă o perioadă încărcată de profit.

Dacă visezi că hrănești puii de găină este foarte posibil să primești un cadou sau o avansare la locul de muncă. Meritele tale vor fi recunoscute de către superiori iar intre voi și șefi se va închegă o relație de prietenie de lungă durată.

A ține în mână un pui de găină în vis înseamnă că cineva apropiat ție are nevoie să îi fii aproape, să îl ghidezi.

Dacă visezi că ai cumpărat pui de găină, acest vis are o semnificație pozitivă, este considerat un semn bun. Acest lucru arată că vei avea o viață fară griji, vei trăi la intensitate maximă și te vei bucura de toate plăcerile vieții. O altă interpretare spune că ai gânduri să iți mărești familia sau să iți lărgești cercul de prieteni.

Dacă visăm pui, iar aceștia sunt albi, ei sunt asociați de obicei cu o nuntă. Se pare că vei merge la un ceremonie nupțială, indifernt că esta a ta sau a unui prieten. Și atunci când puii din vise sunt negri visul poate fi considerat a fi unul bun. Nu trebuie să iți faci motive de îngrijorare din cauza culorii.

Puii de găină din vise – semnificații negative

Câțiva pui de găină de visezi pot fi considerați drept un semn că ar fi timpul să nu-ți mai pierzi timpul cu bârfa și pălăvrăgeala.

Dacă visezi că jumulești un pui înseamnă că nu ești remunerat pe măsură la locul de muncă.

Dacă visezi un pui golaș, fară pene, acest lucru este unul rău. Semnifica că cineva din familia ta se va îmbolnăvi în perioada următoare. Dacă omori un pui de găină în vis acest lucru semnifica că ești prea aspru cu tine însuti.

Dacă visezi că un pui te ciocănește înseamnă că cineva este invidios pe succesul pe care îl aveți.

Dacă visezi pui de găină care zboară, acest vis poate fi interpretat drept un avertisment că ai prea multe lucruri de făcut într-o perioadă foarte scurtă. Așadar nu ar fi rău în perioada următoare să iți faci un pic de ordine printre activitățile pe care vrei să le întreprinzi. Doar așa vei putea să faci față tuturor provocărilor și să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. Spre exemplu, și atunci când visezi porumbei care zboară, acest vis poate fi interpretat tot ca un avertisment că te așteaptă o perioadă grea, încărcată cu multe sarcini de îndeplinit.

Dacă puii de găină din vise sunt alergați de cocos, acest lucru semnifică că în relația ta te așteaptă o situație nefavorabilă. Este posibil ca în curând să întâmpini probleme cu partenerul de viață.

Așadar, dincolo de toate aceste interpretări, fie ele pozitive sau negative, pentru a înțelege ce înseamnă când visezi pui de găină, analizează toate detaliile visului. Doar așa vei fi sigur pe ceea ce vrea să iți transmită subconștientul.

Adauga un comentariu