National

Ce înseamnă când visezi tigru. Semnificația visului

Publicat: 04 mart. 2021
tigru care sta in iarba
Alături de leii din vise, tigrii sunt asociați de obicei cu cariera, dușmanii și prietenii

Fiecare dintre noi, măcar o dată, ne-am întrebat ce înseamnă când visezi tigru. Alături de leii din vise, tigrii sunt asociați de obicei cu cariera, dușmanii și prietenii. Fiindcă sunt animale puternice, visele în care apar cele două animale ne arată latura noastră de luptător în viața de zi cu zi în toate domeniile.

În general, tigrul din vis însemnă înfruntare, luptă pentru supremație, dar în multe situații se poate ajunge și la medierea unui conflict. Dar această mediere poate degenera și se poate ajunge la conflicte violente. La fel se poate întâmpla și în cazul în care în vis îți apar șerpi, deoarece respectiva reptilă are legătură cu provocările și sentimentele cărora trebuie să le faci față zi de zi.

Ce înseamnă când visezi tigru

Dacă ne confruntăm cu această situație în care apare un tigru în vis, trebuie să luați în considerare și contextul în care apare „Tigru”. De aceea specialiștii în interpretarea viselor spun de fiecare data că trebuie să vă amintiți cât mai multe din vis.

Despre tigru se spune că este mai viclean şi mai crud decât leul, că masculul nu ezită să-şi mănânce puii pe care femela îi ascunde şi că doar elefantul este capabil să-i reziste. Aşadar, el simbolizează forţele brute ale inconştientului, latura animalică a celui ce visează, instinctivitatea sa de a-și apăra teritoriul sau chiar de a atenta la terenul altcuiva.

Acest vis în care apare tigru semnifică dușmani intre prieteni. Chiar și așa, cea mai mare pisică pradătoare de pe Pământ, personifică putere, ferocitate, putere și furie. Așa că nu iți fă griji, în scurt timp vei reuși să treci peste aceste conflicte cu dușmanii tăi. De asemenea tigrul poate să simbolizeze viclenia, precum și ostilitatea. Aici totul depinde de situația în care ai văzut fiara în vis.

Felina din vis mai poate însemna că ai probleme destul de mari la locul de muncă, este vorba despre cariera ta, diferite întâmplări nefericite la job te pot afecta. Aceste nemulțumiri legate de activitatea ta la locul de muncă de cele mai multe ori pot fi cauzate de anumiți colegi invidioși pe succesul dumneavostra. Cum am arătat mai sus, în perioada următoare te poți aștepta la unele conflicte cu dușmanii dar peste care poți trece cu bine.

Dacă visezi un tigru care doarme poate însemna lucruri bune la job, o avansare de pildă. Un tigru furios înseamnă că exista pericole în viața ta, integritatea ta fizică sau chiar libertatea este amenințată.

Dacă în visul tău tigrul te atacă înseamnă pague, prejudicii, întâmplări nefate, nefericire, nenorocire sau chiar probleme mari în familie.

Un tigru într-o cușcă semnifică intamplări fericite la locul de muncă, poate avansări în carieră, promovări. Dacă ne raportam la mărimea tigrului, unul mare semnifică că dușmanii vor să te inducă în eroare, să profite de tine.

Daca visezi un tigru omorât de cineva sau chiar de către tine înseamnă avantaje, succes în perioada următoare.

Daca visezi că ești la o vânătoare de tigri reprezintă că un dușman este foarte aproape de tine. Dacă în visul tău reușești să îndepărtezi un tigru care te amenință înseamnă în viitor frumos, succese pe plan profesional cât și personal.

Puiul de tigru reprezintă afaceri prospere, contracte favorabile se întrevăd la orizont. Multe lucruri legate de businessurile tale vor merge pe o pantă ascendentă.

Dacă o femeie a visat un tigru în propria ei casă se poate aștepta la o nouă relație cu o persoană bogată stabilă, relație care poate duce la căsătorie cu această persoană potentă financiar.

Ce înseamnă când visezi tigru în funcție de culoare

Fiara neagră înseamnă evenimente nefericite în viața ta. Adversarul tău vă fi unul necinstit și nemilos. Pentru a-și atinge scopul, este gata să recurgă la orice mijloace pentru a te răpune.

Tigrul roșu este un clasic al tradiției răsăritene în interpretarea unui simbol. Acesta reprezintă o acumulare de energie care este gata să te avantajeze în viață. Această mare fiară frumoasă vă va aduce cu siguranță noroc și fericire, conform cărților de vis din tradiția musulmană.

Tigrul alb din vis reprezintă o veste buna. Acesta este un semn al virtuții regale, al puterii. Toate problemele pe care le are visătorul se vor rezolva în perioada următoare. Se spune că sub forma acestui animal, pot veni ajutoare invizibile în viața ta. Prin urmare, acum că ai aflat ce înseamna când visezi tigru, îți va fi mult mai ușor să interpretezi ceea ce incearcă să iți transmită subconștientul.

Adauga un comentariu