Actualitate

Ce inseamna cu adevarat SFARSITUL LUMII din CALENDARUL MAYAS!

Publicat: 16 dec. 2012

Expertul in cultura mayasa, Leonzo Barreno, sustine ca teoria, foarte populara de altfel, potrivit careia calendarul mayasilor anunta sfarsitul lumii pe 21 decembrie 2012, este gresita.

Acesta spune ca data marcheaza inceputul unui nou calendar. Barreno, care a emigrat din Canada in Guatemala in urma cu 23 de ani, a fost invatat chiar de batranii mayasi sa citeasca calendarele."Exista doua versiuni ale acestei povesti. Cea despre care stim cu toti se refera la sensul apocaliptic care i s-a dat Numaratoarei Lungi, iar cea de-a doua versiune este cea mayasa, pe care rar o vezi mentionata in media, desi asta e adevarul".  

“Vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima, timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat”, se arata intr-un raport al Pentagonului. Teoria este sustinuta de mayasi, care prevad ca “sfarsitul timpului” va avea loc pe 21 decembrie 2012.

O alta revelatie

Exceptionali matematicieni si astronomi, mayasii au conceput unul dintre cele mai precise calendare cunoscute de om, mai exact chiar si decat cel Gregorian, utilizat azi. Calendarul lor a fost alcatuit in urma observarii minutioase a Soarelui, a planetelor si a stelelor din Calea Lactee. Astronomii maya cunosteau locatia exacta a centrului galaxiei, dand o importanta deosebita nasterii si disparitiei stelelor.

Potrivit mayasilor insa , anul 2012 nu va fi sfarsitul lumii, ci momentul cand adevarul ne va fi revelat. Toate aceste schimbari vor avea efecte serioase si asupra ADN-ului uman, care va suferi o reprogramare si va fi imbunatatit. Conform teoriilor celor care au cercetat calendarul mayas, acum suntem intre doua Lumi, iar acest timp este numit “Apocalipsa” sau “Revelatia”, iar acest lucru inseamna ca va fi revelat adevarul, nicidecum “Sfarsitul Lumii”!

sursa:evz.roloading...

Adauga un comentariu