Cancan ultimă oră

Ce înseamnă dacă ai în palmă inelul lui Solomon

Publicat: 13 aug. 2020

Foarte multă lume a observat că are aceste semne în palmă, dar nu ştiu despre ce este vorba. Astăzi vorbim despre Inelele lui Solomon, care se găsesc la baza degetului arătător.

Se spune că Regele Solomon a primit de la un înger un inel magic ce îl ajuta să câştige bătălii, să condamne demonii şi să vorbească cu animalele. Mai mult, pe acest inel era gravat numele lui Dumnezeu.

Potrivit unică.ro, chiromatia a identificat inelul lui Solomon şi pe mâna oamenilor interesaţi de ocultism, magie şi misterele vieţii. Inelul lui Solomon poate fi identificat la baza degetului arătător, la vârful muntelui Jupiter şi înconjoară rădăcina indexului sub formă de semicerc.

Mai mult, acestui inel i se mai spune şi inelul lui Jupiter, Veragaya Rekha, The Bhrispati Mudrika, The Disksha Rekha sau Guru Mudrika.

Cei care au analizat aceste semne spun că persoanele care au acest inel pe deget sunt persoane inteligente, intuitive şi misterioase.

Dacă inelul este frânt, se spune că peroana are probleme de familie şi este nervoasă.

În schimb, dacă inelul este drept, persoană este norocoasă şi soarta este de partea celui ce posedă un astfel de semn. Un inel al lui Solomon curbat semnalează persoanele emoţionale. Dacă inelul coboară spre muntele Jupiter, persoana respectivă va putea ajunge un profesor extraordinar.

Adauga un comentariu