Actualitate

Ce inseamna daca ai o cruce in palma! Iata ce reprezinta in functie de locul in care apare

Publicat: 26 iul. 2018
17

Pe langa liniile mai fine sau mai conturate pe care le avem in palme si care ajuta la descifrarea viitorului, exista multe alte simboluri cu semnificatii ascunse. Printre puncte, patrate sau triunghiuri, in palmele multora dintre noi se pot distinge clar si semne sub forma de cruce. Iata ce reprezinta acestea in functie de locul in care pot fi observate.

Priveste cu atentie palmele la lumina naturala si observa semnele sub forma de cruce. Crucile din palma pot fi drepte sau rasturnate, in forma de X, precum crucea Sfantului Andrei. In general, crucile sunt considerate simboluri negative, care blocheaza energia organismului sau impiedica realizarea unui obiectiv care iti era destinat. Crucile pot reprezenta probleme vechi si adanci sau situatii fara scapare, dar si schimbarile majore care apar in viata. In anumite situatii, crucile reprezinta adversarii sau persoanele cu influenta negativa asupra ta. Citeste ce semnificatii au, in functie de locul lor in palme, pentru a stii cum sa te feresti de situatiile critice.

Cruce in palma stanga

Daca observi o cruce formata din linii bine conturate in partea centrala a palmei stangi, aceasta anunta probleme medicale grave in a doua parte a vietii. Daca liniile crucii sunt fine si abia vizibile, bolile sau afectiunile de care suferi in viata pot fi usor tratate si prevenite.

Cruce in palma dreapta

Daca apare o cruce in aria centrala a palmei drepte, aceasta indica schimbari majore in viata de familie. Daca este pozitionata in partea superioara a palmei, schimbarile vor veni pana la varsta de 40 de ani. daca este pozitionata in partea inferioara a palmei, te asteapta o schimbare majora dupa 40 de ani.

Daca ai o cruce pe linia inimii

Aceasta poate reprezenta o iubire pierduta, un divort dureros sau chiar decesul persoanei iubite.

Daca apare o cruce pe linia vietii

Inseamna ca te vei confrunta mai multi ani cu o persoana care iti creaza tot felul de probleme, fie o ruda, fie o alta persoana apropiata de familie, dar cu care nu vei reusi sa te intelegi niciodata.

Daca ai o cruce pe linia norocului

Trebuie sa stii ca exista o problema, o persoana sau o situatie negativa care te impiedica sa iti atingi scopurile. Pana nu treci de acest obstacol, nu vei gasi cele mai bune solutii sa iti implinesti marile dorinte.

Adauga un comentariu