WoW!

Ce înseamnă dacă îți apare în vis un val uriaș sau un tsunami? Interpretare

Publicat: 30 apr. 2021
val urias care loveste o casa
Dacă visezi inundație sau tsunami, bătrânii erau de părere că ceva rău te așteaptă în curând

Este foarte înfricoşător să visezi inundaţie ori cum vine un val uriaş peste tine. Te trezeşti întors pe dos, toată ziua eşti afectat de senzaţia din acel moment. Indiferent că e inundaţie sau tsunami ori val uriaş, bătrânii nostru spun că acest vis are o interpretare nu tocmai plăcută.

Apa din vis, în general, simbolizează un necaz care vine spre tine. Cu cât este mai mare, cu atât şi problema va fi mai de amploare. Ştiai însă că semnificaţia depinde şi de culoarea ei? Hai să descoperim împreună ce înseamnă când visezi un val uriaş de apă, dar şi ce simbolizează apa în funcţie de culoarea pe care o are.

Apa colorată – Simbolistică

Uite ce înseamnă când visezi apă, în funcţie de nuanţa ei:

  • apă albastră. Ai nişte praguri la nivel de subconştient şi te confrunţi cu emoţii puternice. Cu cât este mai adâncă apa, cu atât şi problemele emoţionale sunt mai de amploare;
  • apă murdară (maronie). Sugerează dificultăţile emoţionale de care ai nevoie. Probabil, eşti prins cu gândurile la o anumită situaţie, din care crezi că nu poţi ieşi. Ideal ar fi să încerci să fii mai pozitiv;
  • apă tulbure. Dacă este şi adâncă, şi tulbure, şi rece, o greutate emoţională te apasă foarte mult. Bunicii noştri spuneau că apa tulbure anunţă un mare necaz;
  • apă roşie. Culoarea roşie, în vis, anunţă o ruşine. Ţi se va întâmpla ceva şi te vei face de ruşine, spre exemplu. Roşul anunţă însă şi supărare, şi sentimente care sunt aduse la suprafaţă;
  • apa clară, zic unii, e de bine. Înseamnă că ştii ce simţi, ai claritate pe partea emoţională.

Ce înseamnă când visezi tsunami

Este foarte înfricoşător! Te sperie reportajele văzute la TV cu tsunami din toată lumea, d-apăi unul pe care efectiv să-l ai în faţă… Se zice că, dacă visezi un val uriaş de apă, înseamnă că vine o forţă puternică înspre tine, pe care nu o poţi controla. De asemenea, ar putea avea loc o schimbare în psihicul tău şi multe emoţii să iasă la suprafaţă precum eruperea unui vulcan.

Să fii pe malul oceanul este, cu siguranţă, plăcut. Dar când îl visezi şi parcă eşti înconjurat de apă, te cuprinde spaima. Ce înseamnă? Ei bine, dacă apa este învolburată, vei avea o schimbare în curând în viaţa ta. Şi poate o schimbare nu tocmai de bine. Dacă apa e calmă şi limpede, e destul de bine. Şi mai bine ar fi să visezi cum ieşi din apă şi te aşezi pe mal. Asta ar spune că ai scăpat de un rău şi au parte de un început bun.

Un val uriaş de apă care îţi apare în vis poate avea şi o interpretare care… sperie. Cumva, ceva din viaţa reală de răstoarnă, te copleşeşte. Poate fi vorba despre stes, despre o problemă de sănătate, angoasele ori întâmplările cauzate de ceva anume.
În concluzie, bătrânii sunt de părere că un val de apă în vis are drept interpretare ideea de pericol în viaţa reală. Dacă simți că te copleșesc coșmarurile, se spune că e bine să mergi la biserică, la câteva slujbe mai speciale. Este vorba despre slujbele de dezlegare.

Adauga un comentariu