Lifestyle

Ce înseamnă dacă visezi că iți cade o măsea. Adevărata semnificație a visului

Publicat: 13 mai 2021
Ce înseamnă dacă visezi că iți cade o măsea. Adevărata semnificație a visului
Ce înseamnă dacă visezi că iți cade o măsea

Cu toții am avut anumite vise despre care căutat să vedem ce poate să însemne. La fel se întâmplă și în cazul când căutam să vedem ce poate să însemne daca visezi că iți cade o măsea. În continuarea încercam să deslușim acest vis. Că în toate visele nu este important doar ci visam și contextul în care apare acel lucru.

Căderea măselelor în vis poate însemna posibile probleme. Te vei certa cu un prieten sau o ruda de familie sau cu care încetezi să mai comunici din diverse motive. Sângele și durerea în vis în același timp, pot însemna chinuri.

A visa la un măsea cariată – poate cineva apropiat ție se va inbolnavii; o situație temporară „dureroasă” a relațiilor în familie; există probleme cu încredere sau în implementarea planurilor.

Pierderea unui măsele cariate într-un vis – poate însemna pierderea unei persoane și va fi dureroasă, dar inevitabilă. Nu va fi vorba neapărat de moarte, poate fi o întrerupere a relațiilor sau încetarea comunicării din anumite motive.

Ce înseamnă dacă visezi că iți cade o măsea conform cărții lui Miller

Un vis obisnuit când iți vezi măselele, prefigurează o coliziune nefericita cu o boala și oameni neliniștiți.

Dacă ai visat că ți-au căzut măselele, așteaptate la o nenorocirea.

Dacă dentistul ți-a rupt una sau mai multe masele într-un vis, te așteaptă o boală teribilă și prelungită.

Dacă în vis te speli sau îți pui măsele – asta înseamnă că vei avea nevoie de o luptă uriașă pentru a-ți salva fericirea.

Dacă visezi că o măsea sau un dinte se cariază și începe să cada înseamnă că te așteaptă o perioada foarte grea din punct de vedere financiar.

Dacă ai visat că ai masele puse în gură înseamnă că ar trebuii să te aștepți la teste dure care iți vor afecta starea de spirit și trebuie să le depășesti.

Dacă într-un vis îți pierzi masele – aștepți o povară serioasă care îți zdrobește mândria și îți distruge munca.

Dacă visezi că ți-ai scos toate măselele – înseamnă că ar trebui să-ți tratezi cu grijă treburile, deoarece dușmanii nu dorm.

Dacă visezi că iți cresc măselele – înseamnă că o boala iți da târcoale ție sau rudelor tale.

Dacă într-un vis masele tale sunt distruse sau rupte înseamnă că munca sau sănătatea dumneavoastră vor avea un trend descendent.

Dacă într-un vis vezi că o măsea este mâncată de gândaci atunci s-ar putea să apară o discordie temporară în relația voastră cu partenerul. Pentru a preveni o problemă, vă trebui să acordați mai multă atenție grijilor partenerului.
Adauga un comentariu