National

Ce inseamna de fapt mesajul de pe placutele anti-PSD? Muncesc Undeva…

Publicat: 04 aug. 2018
1

Dan Georgescu, un politist constantean care administreaza pagina de Facebook „Politistii au umor” cu peste 200.000 de fani, a explicat de ce autoritatile au actionat pripit in scandalul placutelor de inmatriculare anti-PSD.

Dan Georgescu a consultat un avocat (Mihai Alexandru Laurentiu) inainte de a-si expune punctul de vedere legat de legalitatea placutelor anti-PSD si a ajuns la concluzia ca soferul nu a comis vreo infractiune, cel mult o contraventie.

El spune ca nici caracterul ofensator al expresiei M*IE PSD nu este usor de dovedit. „Este mesajul unul de natura sa jigneasca? La prima vedere sa spunem ca da. Dar ce te faci daca omul care si-a pus placutele de inmatriculare a vrut sa transmita alt mesaj? Daca romanul in cauza a vrut sa transmita „Muncesc Undeva In Europa Pe Salariu Decent”? Ce te faci? Cum demonstrezi contrariul?

Ieri, IGPR a anuntat ca va propune o solutie de clasare in cazul proprietarului masinii cu numerele respective.

„Referitor la modul eronat in care Directia Rutiera din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane a realizat argumentarea juridica privind aplicabilitatea, in acest caz, a Conventiei de la Viena, din anul 1968, Inspectoratul General al Politiei Romane a dispus deja declansarile unor verificari, la finalul carora vor fi luate masurile legale ce se impun si vor fi aduse, de indata, la cunostinta opiniei publice”, se arata intr-un comunicat oficial al IGPR.

Comentarii
  • Nuuuu, soferul a venit sa-i felicite pe pesedisti, n-ati vazut ca avea flori si ceva dulciuri in masina? Asa fac si ceilalti muisti.

  • Aha… și tu chiar crezi ceea ce spui ??? ai vrut să te arăți în România, că ești ,,jme”, ai audi și nimeni nu îți poate face nik. Uite că nu e așa. Deși știai prea bine ce înseamnă în România acel cuvânt, tu totuși ai venit cu el pe mașină. Prostia se plătește. În alte țări erai la zdup. Zi merci că ai scăpat doar cu atât.

  • dovada ca hotia, prostia , este nemuritoare , o vedeti in FURACIUNEA CARE PERSISTA IN ROMANICA ,,,,, noi nu ne predam , tara o furam si strainilor o vindem doar cand nu mai avem ce face cu ea

  • Ba fratilor , slugi va-ti nascut , sclavi o sa muriti , indiferent cati o sa furati Romanica , si sa sa faceti averi ,,,,, 10 , 20 , 30 , 40 de ani , Voi nu vreti in Europa , trageti la turcia si RUsia cu mare spor

Adauga un comentariu