Magazin

Ce iti rezerva astrele in aceasta zi de 8 Martie

Publicat: 08 mart. 2016
1
In aceasta zi de 8 Martie astrele sunt ingaduitoare cu mai toti nativii zodiacului. Dimineata pot sa apara momente tensionate, dar, in general, ziua va fi una frumoasa, linistita si plina de veselie. Iata, mai jos, ce va rezerva astrele in aceasta zi.
Berbec – La serviciu s-a instalat armonia si va este greu sa credeti ca v-ati zbatut atat timp, doar pentru a impune celorlalti regulile dumneavoastra. Din pacate, aveti prea multi sefi.
Taur – Veti face o fapta buna, pe care, ca de obicei, veti avea grija sa o ascundeti de ceilalti colegi. Cei ce afla va vor invita in familia lor. Dupa-amiaza, simpatii promitatoare.
Gemeni – Mila si compasiunea de care sunteti capabil nu pot fi contestate, numai ca doriti sa le ascundeti de rude. Cheltuiti prea mult timp pentru altii si uitati de nevoile familiei.
Rac – Sunteti rugat de catre doi foarte buni amici sa ii ajutati financiar, insa nu aveti mijloace suficiente nici voi. Dupa-amiaza, incercati sa alegeti persoana potrivita sa va ajute pe toti.
Leu- Aflati ca cei mai multi dintre colaboratori va simpatizeaza. Sunteti nevoit sa faceti multe deplasari, fara insotitor. Intalniri fructuoase ori care doar va dau sperante.
Fecioara – Pentru a afla ce doreste persoana iubita de la dumneavoastra este necesar sa provocati discutii, care se vor prelungi pana noaptea tarziu. La serviciu, conversatii amicale cu sefii directi.
Balanta – Tensiunile dintre dumneavoastra si partener se atenueaza, numai ca doriti mai mult de atat. Este de preferat sa fiti mai modest si mai aproape de colegi sau prieteni. Partener artagos.
Scorpion – La serviciu are loc un eveniment important, care va obliga sa participati la o intalnire si sa lipsiti de la o aniversare. Seara, aveti o discutie prea sincera cu cei dragi.
Sagetator – Va ambitionati sa le dovediti celor dragi ca sunteti capabil sa reusiti si singur sa obtineti succese importante. Veti fi felicitat de toata lumea, dar persoana iubita va ocoleste.
Capricorn – O persoana din familie va solicita intreaga atentie. Cu timpul, va va face placere o astfel de situatie, numai ca acum sunteti prea ocupat, iar seful nu este intelegator.
Varsator – Cei dragi se decid sa va ceara o favoare, tocmai atunci cand sunteti mai ocupat. Amanati degeaba intalnirile legate de decizii importante sau de semnarea unor acte.
Pesti – Primiti cu intarziere un raspuns la propunerile pe care le-ati facut unor membri ai familiei, cu speranta secreta cu nu veti mai fi criticat. Mai aveti multe aranjamente de facut.Adauga un comentariu