Celebritati

Ce legatura are TUNCAY cu despartirea RENATEI? Bruneta a recunoscut tot

Publicat: 05 ian. 2017
6
Renata s-a despartit de iubitul ei in varsta de 19 ani chiar inainte de Craciun. Toata lumea credea ca aceasta separare este din cauza scandalului in care a fost implicate cu fostul sot al Andreei Marin, Tuncay Ozturk.
Renata s-a decis sa dea cartile pe fata si sa dezvaluie adevaratele motive ale despartirii sale.
“Am incheiat aceasta relatie pentru ca asa am simtit si a fost alegerea mea de a pune punct. Diferenta de varsta dintre noi isi spunea cuvantul, el, in fond, este inca un copil, are 19 ani acum. La inceput ma amuzau si mi se pareau dragute manifestarile lui copilaresti, dar cu timpul au inceput sa ma agaseze. Eu deja imi doresc un barbat matur care stie ce vrea de la viata, care sa ma protejeze, sa fie alaturi de mine in tot ceea ce fac. Pe el il deranjau tot timpul aparitiile mele tv sau prin ziare, toate realizarile mele profesionale, sedinte foto sau aparitii in videoclipuri, orice. Si in ultimul timp devenise destul de violent, avea niste manifestari ciudate pe care eu nu i le cunosteam, iar toate aceste lucruri puse in balanta nu au facut decat sa ma faca sa iau aceasta hotarare. Nu au absolut nicio legatura aparitiile mele cu Tuncay in despartirea mea de fostul iubit, aceasta a fost pur si simplu decizia mea.
Era o hotarare pe care o luasem mai demult si atunci am considerat eu ca trebuie s-o pun in practica, adica inaintea Craciunului cand am si plecat de la el. Am locuit impreuna timp de un an, la el, iar eu am ales sa plec. Am locuinta mea, mami mi-a cumparat un apartament intr-un cunoscut complex rezidential. Ma simt implinita din punct de vedere financiar. Desigur au fost si lucruri foarte frumoase in relatia noastra, momente unice poate, dar asta e viata… merge inainte. Daca nu sunt implinita intr-o relatie, eu nu pot merge mai departe. Nu sunt genul care sa vegetez, doar pentru ca am o relatie!”, sustine Renata.
Adauga un comentariu