Dragoste

Ce legatura este intre IQ si SEX

Publicat: 04 mai 2010

De exemplu, exista vreo legatura intre gradul de inteligenta al unei persoane si momentul in care isi pierde virginitatea? Cum afecteaza inteligenta viata sexuala?

In urma unui studiu s-a dovedit ca Iq-ul poate avea o influenta asupra amanarii vietii sexuale pana la maturitate. Astfel, un student mediu isi pierde virginitatea la varsta de 20 de ani. Daca un student este mai inteligent, lucrurile stau altfel.

Numai 50% dintre studenti isi pierd virginitatea in perioada studiilor. Cei care nu-si pierd virginitatea sunt in mare parte studenti in domeniul stiintelor naturale. Scaderea activitatii sexuale este aratata si de masturbare, care este extrem de scazuta la femeile mai inteligente.

Activitatea sexuala este influentata si de obiectivele pe care le au oamenii in viata. Acestea pot fi ridicate si necesita multa atentie, astfel incat nu exista timp pentru alte lucruri. Viata sexuala presupune efort si timp pe care unii prefera sa le canalizeze in alta directie.

De asemenea, lipsa dorintei sexuale si a masei musculare indica o lipsa de testosteron care, probabil, are o influenta asupra gradului de inteligenta. Sex-appealul si inteligenta merg uneori mana in mana.

Avand in vedere ca oamenii fac adesea comparatii cu animalele, iata un lucru interesant: cercetarile pe lilieci au aratat o inversare a proportiilor intre marimea testiculelor liliecilor si marimea creierului lor – cu cat mai mari testiculele, cu atat mai mic creierul.

sursa: sexgen.roloading...

Adauga un comentariu