Din lumea filmului

Ce lucruri ii vor fi interzise lui Meghan Markle, dupa ce va deveni sotia Printului Harry

Publicat: 04 ian. 2018
3

Viata actritei Meghan Markle se va schimba radical dupa ce va deveni sotia Printului Harry. Actritei ii vor fi interzise o serie de activitati care pentru o femeie obisnuita, nu par deloc iesite din comun.

Meghan Markle are un cont de Instagram in care selfie-urile erau la ordinea zilei. Actritei i-a fost deja interzis sa isi mai faca selfie-uri, aceasta fiind o regula de baza pentru toti membrii Familiei Regale.

Nu are voie sa mai stea pe retelele de socializare. Va avea voie sa foloseasca doar contul oficial al Familiai Regale, „Kensington Royal”.

Meghan urmeaza sa aplice pentru obtinerea cetateniei britanice, dar acest lucru tot nu-i va permite sa voteze, ca orice alegator.

Kate Middleton si chiar Regina Elisabeta, nu au fost vazute niciodata in public cu unghille date cu oja sau cu lac. Totul se rezuma la o regula cat se poate de stricta.

Nu va avea voie sa mai poarte fuste mini. De acum inainte, cuvantul de ordine al lui Meghan va trebui sa fie doar eleganta: nimic batator la ochi, nimic strident sau provocator, potrivit one.ro.

Situatie incredibila la Casa Regala! Un barbat pretinde ca e fiul Regelui Mihai si vrea tronul

Dezvaluiri uluitoarea din partea unui barbat din Franta. Acesta a afirmat ca este fiul fostului Rege Mihai l.

Jean-Francois Caracci, in varsta de 36 de ani, sustine ca s-ar fi nascut in Romania, dar la scurt timp a fost abandonat intr-un orfelinat. Barbatul povesteste ca a fost ulterior adoptat de o familie foarte bogata din Franta, unde traieste si in prezent.

Presupusul fiu al Regelui Mihai sustine ca are si documente care ar veni in sprijinul afirmatiilor sale. Ba chiar mai mult, spune ca a primit mai multe scrisori si in repetate randuri s-a si intalnit cu personalitati de marca din Romania, care i-ar fi dezvaluit ca stiau despre existenta lui, informeaza stiripesurse.ro.

El spune ca este pregatit sa mearga in instanta pentru a fi recunoscut oficial drept fiu al Regelui Mihai I si ca e dispus chiar sa fie supus unor teste ADN.

Adauga un comentariu