Mama si copilul

Ce mananca Anca Serea ca sa se mentina in forma, in a saptea luna de sarcina

Publicat: 07 iun. 2019
7

Anca Serea e insarcinata in sapte luni, pentru a sasea oara, dar are un trup de milioane! Abia acum s-a aflat, insa, secretul ei. Are cinci copii si urmeaza sa-l aduca pe lume pe al saselea, insa reuseste sa se mentina intr-o forma fizica de invidiat. Astfel, Anca Serea a dezvaluit secretul siluetei sale, ea marturisind ce nu mananca foarte des. De asemenea, ea a precizat ca s-a confruntat si cu niste probleme de sanatate, in primele luni de sarcina. 
 
”Sunt un om destul de disciplinat. Mananc trei mese pe zi, mananc destul de sanatos. Sunt norocoasa ca nu-mi plac dulciurile si nu prea mananc carne. Primele luni de sarcina au fost mai dificile si mai complicate din punct de vedere al sanatatii, dar acum sunt bine”, a declarat Anca Serea pentru VIVA!. Anca Serea a ajuns de multe ori la spital, din pricina unei anemii, insa aceasta a marturisit ca ia foarte multe suplimente, asa ca acum se simte bine. 
 
Anca Serea si Adrian Sina mai au impreuna trei copii: pe Noah (6 ani), pe Ava (5 ani) si pe Moise (3 ani). Vedeta Prima TV a mai fost casatorita, insa a ramas vaduva la numai 28 de ani, dupa ce sotul sau a murit de cancer. Ea i-a daruit afaceristului Filip Poplingher doi copii, pe David (17 ani) si pe Sara (10 ani). sursa: clickpentrufemei.ro
 

Adauga un comentariu