Actualitate

Ce mare s-a facut ‹‹fetita›› lui Catalin Crisan… Daria a implinit 19 ani

Publicat: 26 iun. 2018

Catalin Crisan isi priveste cu mandrie fata si nu-i vine sa creda ca timpul a trecut atat de repede. Daria, fiica sa cea mare, a implinit 19 ani.

"Sunt foarte mandru de ea", doar atat ne-a putut spune, din cauza emotiei, artistul ce a facut deliciul a generatii de doamne si domnisoare prin succesele sale lansate in anii '80-'90, dintre care amintim "Vorbeste marea", "Am albit de dorul tau" ori "Daca pleci" si care i-a pregatit fiicei sale o spumoasa  petrecere de majorat.

Artistul este incantat si de faptul ca, recent, Daria a intrat in colectivul artistic al Teatrului "C. Tanase", fiind distribuita in spectacole de revista unde este actrita si solista.

Recent, Daria a ridicat audienta in picioare cantand acompaniata de profesionistii Big Band-ul teatrului sus amintit, dirijor Dan Dimitriu, fiind aplaudata de Adrian Enache, Nae Lazarescu, de asemenea, de directorul teatrului, Alexandru Arsinel.

In toamna anului trecut, Catalin Crisan a facut cunostinta publicului prezent la Sala Palatului, la spectacolul sau aniversar, cu mandria sa si a medicului Lucia Bubulac – Daria, alaturi de care a cantat in duet. Sub grija tatalui sau, Daria s-a afla in distributia mai multor piese de teatru, ba chiar il ajuta la propria scoala, proaspat inauguratul Centru educational "Catalin Crisan".loading...

Adauga un comentariu