Actualitate

Ce mare s-a facut fiica Thaliei! Sabrina va implini 12 ani in curand

Publicat: 03 oct. 2019

Actrita si cantareata mexicana Thalia a dat publicitatii o fotografie in care apare alaturi de fiica ei, Sabrina Sakae.

Sabrina Sakae, fiica artistei Thalia si a producatorului Tommy Mottola, va implini 12 ani in data de 7 octombrie. Vedeta este foarte mandra de fiica ei. Thalia a dat publicitatii, pe contul sau de Instagram, una dintre cele mai frumoase fotografii in care apare alaturi de Sabrina Sakae. Adolescenta s-a transformat intr-o adevarata domnisoara.

In imaginea respectiva, Sabrina este cea care a ridicat-o in brate pe celebra ei mama. "Viata merge inainte. Parca ieri o purtam in brate, iar astazi este randul meu sa fiu luata in brate. Insa, in ciuda trecerii timpului, vor ramane mereu copiii mei!", a notat Thalia in dreptul fotografiei. Thalia, in varsta de 47 de ani, este una dintre cele mai cunoscute actrite si cantarete din Mexic.

In anul 2000, Tommy Mottola s-a casatorit cu Thalia. Cuplul are doi copii: Sabrina Sakae, care a venit pe lume in 2007, si Matthew Alejandro, care s-a nascut in anul 2011. Tommy Mottola a fost casatorit de trei ori. In anul 1971, acesta s-a insurat cu Lisa Clark, de care a divortat in anul 1990. Din mariajul lor au rezultat doi copii: Michael si Sarah. In iunie 1993, Tommy Mottola s-a casatorit pentru a doua oara, de data aceasta aleasa fiind celebra cantareata Mariah Carey. Cei doi s-au separat in luna mai a anului 1997.loading...

Adauga un comentariu