Mozaic muzical

Ce mare si frumusel a crescut fiul Madalinei Manole!

Publicat: 26 iul. 2018
3

Disputat in continuare de rudele sale – bunicul si unchiul , de o parte si tatal, de cealalta parte, baiatul regretatei Madalina Manole se face din ce in ce mai frumusel.

Recent a aparut pe o retea de socializare aceasta imagine cu cel mic, care acum are 9 anisori. Petru Mircea jr. era in compania magicianului Robert Tudor, prezentatorul emisiunii „Vocea Romaniei junior”, cunoscut si pentru prestatiile din cadrul show-ului „Romanii au talent” de la PRO TV.

Click! a aflat ca pustiul a fost spectator la unul dintre spectacolele de magie date de Robert Tudor si ca este mare fan al scamatoriilor care se fac pe scena. „A venit la un show de-al lui Robert in Baneasa. Copilul era insotit de o doamna care are grija de el si n-a vrut sa plece acasa pana nu s-a fotografiat cu magicianul”, a povestit, pentru Click!, o sursa din apropierea familiei regretatei artiste.

Marian, fratele solistei care s-a sinucis chiar de ziua ei, acum opt ani (la 14 iulie 2010), a scris in dreptul imaginii ca este mandru de nepotul lui, pe care regreta ca nu l-a mai vazut de multi ani, de cand cel mic era doar un bebelus.

Adauga un comentariu