Magazin

Ce meniu au ales Andreea Balan si George Burcea pentru petrecerea de nunta si botezul Clarei

Publicat: 20 aug. 2019

Andreea Balan si George Burcea se vor casatori curand! Cununia religioasa, petrecerea si botezul mezinei vor fi pe 15 septembrie. Cei doi sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile si au ales si meniul cu care isi vor delecta invitatii la petrecerea de nunta. Andreea Balan este in febra pregatirilor! Pe 15 septembrie, artista si George Burcea vor face cununia religioasa si o vor crestina pe micuta Clara Maria. Cei doi au ales deja locatia, tematica, candy bar-ul, iar evenimentul se va numi ”Nunta si botez in paradis”.

Meniul ales de Andreea si George include atat preparate traditionale romanesti, reinterpretate intr-un stil propriu, cat si preparate cu influente din gastronomia italiana, spaniola sau franceza. Somon in crusta de parmezan si paine, risotto cu reductie de busuioc proaspat, calamar cubetat si rosii confiate, sfere moleculare din branza gorgonzola si pulbere de prosecco sau guacamole cu scalie crocanta din prosciutto, sunt doar cateva dintre bunatatile alese de Andreea Balan si sotul ei pentru marele eveniment.

Ei bine, Andreea Balan a dezvaluit si cum vor arata rochiile pe care le-a ales pentru marele eveniment.

”Voi avea trei rochii. Am ales-o pentru ca ea creeaza adevarate povesti prin rochiile ei si exprima foarte multa emotie. Prima rochie, care va avea o trena imensa, va fi extrem de frumoasa si speciala, pentru ca pe fusta vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul catre celalalt – va fi scrisa toata povestea noastra de dragoste –, plus datele de nastere ale fetitelor. A doua rochie va fi, in schimb, foarte potrivita pentru vals fiindca, dansatoare buna fiind, trebuie sa existe un vals foarte frumos. Si atunci, si rochia va trebui sa fie pe masura. Iar a treia rochie este surpriza”, a marturisit Andreea Balan pentru Viva.
 



loading...

Adauga un comentariu