Cancan

Ce mesaj a transmis Cristina Joia după externare. ”Las autoritățile și avocații să-și exercite profesia”

Publicat: 18 nov. 2020
Cristina Joia cu nasul bandajat
Vedeta de la PRO TV susține că se simte mult mai bine după tragicul eveniment a cărei victimă a fost.

Ce mesaj a transmis Cristina Joia după externare. Vedeta de la PRO TV susține că se simte mult mai bine după tragicul eveniment a cărei victimă a fost. Designer-ul de la emisiunea „Visuri la cheie“ de la ProTV a fost snopită în bătaie de o altă femeie în parcarea unui supermarket.

Cristina Joia a fost externată din spital, după ce a fost agresată fizic și spune că se simte mult mai bine.

Ce mesaj a transmis Cristina Joia după externare

Cristina Joia a fost agresata săptămână trecută în parcarea unui supermarket din Capitală. Motivul pentru care agresoarea a recurs la acest gest este incredibil. Bătăușa le-a declarat oamenilor legii că a reacționat agresiv, după ce Cristina blocase trecerea de pietoni şi parcarea magazinului.

După ce a fost externată, Cristina se află acasă alături de familia ei. Designer-ul le-a mulțumit tuturor pentru că i-au fost alături prin mesajele de susținere și gândurile bune.

 „Vreau să vă mulţumesc mult pentru toate mesajele voastre de susţinere şi gândurile bune pe care mi le-aţi transmis. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele, pentru că în această perioadă am avut nevoie să simt că suntem interconectaţi. Nu putem trăi singuri, pe cont propriu, lipsiţi de empatie sau de valori. Mi-am dorit să păstrez o masură vis-a-vis de declaraţiile mele în media şi vă mulţumesc că aţi înţeles şi respectat asta.

Acum sunt bine, sunt acasă, cu familia. Voi continua filmările pentru proiectul Visuri la cheie, pentru că îmi este drag, pentru că am o responsabilitate faţă de toţi cei implicați şi pentru că viaţa nu se opreşte cu un pumn, decât dacă eu aleg asta! În rest, las autorităţile şi avocaţii să-şi exercite profesia. Nu am sentimente negative, dar îmi doresc foarte mult să nu existe alte victime agresate pe viitor! Fiţi optimişti, zâmbiţi şi bucuraţi-vă de ai voștri. Vă îmbrăţişez şi vă mulţumesc încă o dată!“, a transmis designerul.

Agresoarea Cristinei Joia, arestată preventiv

Agresoarea Cristinei Joia, designer de interior, a fost reținută de polițiștii din București, pentru 30 de zile, după ce a fost pusă sub acuzare pentru lovire și alte violențe.

Punerea sub acuzare a venit la două zile de la incidentul violent, pornit de la faptul că victima i-ar fi reproșat agresoarei că a blocat cu mașina parcarea supermarket-ului unde a avut loc incidentul violent.

Întrebată de presă care a fost motivul pentru a lovit-o pe Cristina Joia, în magazin, aceasta a spus: „Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașînă, m-a înjurat…”.

„- Ce s-a întâmplat?

– Mi-a rupt ştergătorul de la maşină.

– Asta a justificat să fiţi atât de violentă?

– Nu sunt violentă.

– De ce aţi lovit-o atât de puternic?

– Am lovit-o pur şi simplu. Nu atât de puternic. I-am dat un pumn într-adevăr.

– De ce ai lovit-o?

– Şi soluţia este să o loveşti?

– Nu, nu asta este soluţia.“, a fost dialogul femeii cu reporterii care au aşteptat-o înainte să intre la audieri.

Adauga un comentariu