Actualitate

Ce mesaj a transmis pe facebook Bendeac presupusei sale iubite

Publicat: 12 oct. 2012
Mihai Bendeac a postat pe Facebook un nou filmulet in care vorbeste cu o presupusa iubita a sa. De aceasta data, actorul ii transmite un mesaj incendiar. "Spune-i mamei tale asa: Cornel de la Vunk o are mai mare decat Mita de la Bere Gratis. Si stiu asta din sursa sigura", a spus Bendeac.

Gol si cu o tigara in mana, Mihai Bendeac ii transmite un mesaj video presupusei sale iubite. "Baby, eu sunt fan Vunk inca din liceu si ma gandeam daca n-ai vrea sa mergem toti trei, eu tu si mama ta, pe 14 noiembrie la Sala Polivalenta. Mai ales ca atunci este si ziua mamei tale. Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate", spune Bendeac pe contul sau de Facebook.

Acesta continua: "Acum, eu nu stiu daca mama ta vrea sa vina. Dar te rog incearca sa o convingi cumva. Iti vand un pont, daca nu o poti convinge cu argumente muzicale: Cornel de la Vunk o are mai mare decat Mita de la Bere Gratis. Si stiu asta din sursa sigura pentru ca mi-a spus Hiena de la Animal X. Si poate sa spuna mama ta ce vrea, dar Hiena nu minte, frate, ok?"

Bendeac incheie apoteotic: "Si transmite-i mamei tale ca atunci cand spun mai mare, ma refer la cota, ok? Obsedatelor!"


loading...

Adauga un comentariu