Magazin

Ce mesaj EMOTIONANT a transmis Serban Huidu, imediat dupa accident, catre Cristina Topescu

Publicat: 12 aug. 2013
1

Serban Huidu a trimis trimis colegei sale, Cristina Topescu, un mesaj emotionant la cateva minute de la producerea teribilul accident in care a fost implicat si in urma caruia trei oameni si-au pierdut viata. Cristina Topescu a declarat la Romania Tv ca a fost profund impresionata de povara sufleteasca pe care o avea Huidu.

„Am simtit nevoia sa ii trimit la scurt timp, dupa ce s-a intamplat nenorocirea, asa cum probabil au facut multi colegi si prieteni”, a declarat Cristina Topescu.

Raspunsul lui a surprins-o profund.

„Primul lui raspuns la mesaje a fost asta: „stii ca nu am vrut?! nu?” Pe mine m+a impresionat foarte tare. Adica, ca si cum s-ar fi pus problema ca a vrut sa faca accidentul asta (…) Era sentimenul lui de culpa, firesc al unui om cu constiinta”, a mai spus prezentatoare.

Comentarii
  • „Am simtit nevoia sa ii trimit la scurt timp, dupa ce s-a intamplat nenorocirea, asa cum probabil au facut multi colegi si prieteni”, a declarat Cristina Topescu.
    Sa-i trimita CE? mai jurnalistule! Un pupic?! Avocatii?! Echipa de la morga?! O felicitate?!… CE ANUME???
    Cum dracu’ v-o fi angajat la ziar?!

  • Pe cine a emotionat mesajul? Pe victime, pe rudele victimelor? Huidu nu a incercat decat sa se disculpe dar, fie ca a vrut sau nu, a omorat 3 persoane. Vina ramane, omor prin imprudenta.

  • toata lumea il musca de dos pe Huidu…. dar uita cei o suta de soferi beti cu sau fara permis prinsi in fiecare weekend de politia rutiera… asa e la noi.. trebuie mereuy sa avem pe cine injura… si pe cine arata cu degetul…. daca persoana e publica ne aruncam asupra lui ca hienele la starv…. eu nu zic ca Huidu e nevinovat… ucidere din culpa … cred ca si la cativa ani de la moartea lui tot o sa il mai injuram….

  • sI CE TREABA ARE CHESTIA ASTA DUPA ATITA TIMP de la accident? Nu aveti stiri? oricum huidu cu h mic e un dobitoc, oricine care nu respecta regulile de circulatie e un mare dobitoc. Iar cine ii ia aparea unui dobitoc e si mai mare dobitoc. Punct.

Adauga un comentariu