Cancan

Ce mesaj i-a transmis Alex Velea bunicii sale în urmă cu trei ani. „Verginica…” 

Publicat: 30 iul. 2021
Alex Velea in hanorac
Alex Velea a facut o declaratie emotionanta cu privire la bunica sa in urma cu trei ani de zile

Alex Velea i-a transmis în urmă cu trei ani de zile un mesaj bunicii sale ce a emoționat întreagă lume. În prezent femeia spune că a fost dată uitării și că nimeni nu o mai caută. Bunica Verginica îi acuză pe apropiați că de câțiva ani nu ar mai fi ajutat-o deloc, ci doar vecinii săi.

Acum trei ani de zile, cântărețul a făcea parte din echipa unei emisiuni de la Antena 1 și făcea mărturisiri emoționante.

Ce mesaj i-a transmis Alex Velea bunicii sale în urma cu trei ani

În urmă cu trei ani, când artistul făcea parte dintr-o emisiune de la Antena 1, în poziția de co-prezentator, le-a transmis atunci un mesaj părinților și bunicii sale.

”Mă sfătuiesc mereu cu părinții mei, am avut o relație foarte strânsă. Sunt un om extrem de împlinit și de fericit. Nu există dubii. Le mulțumesc de fiecare dată că s-au mutat aici (n.r. din Craiova la București). Verginica, te iubesc mamaie, te iubesc foarte, foarte mult! În perioada copilăriei, ai mei având un servici destul de dificil, mamaia m-a crescut”, a fost mesajul pe care Alex Velea l-a transmis într-o emisiune de televiziune în urmă cu trei ani.

Ce spune bunica Verginica despre Alex Velea

Bunica artistului susține că ar fi fost uitată atât de către nepotul ei, dar și de fiu și noră. De câțiva ani, nu ar mai fi fost vizitată și nici ajutată de aceștia. Astăzi, în cadrul unei emisiuni de televiziune, aceasta a făcut noi dezvăluiri legate de copilăria artistului. Bunica lui este cea care l-a învățat să facă primii pași!

Chiar dacă, la vârste fragede, făcea „năzbâtii”, Alex Velea a crescut sub ochii bunicii sale. Întrebată dacă este încântată de muzica pe care artistul o produce și o cântă, aceasta nu s-a arătat foarte mulțumită.

”A sunat de aseară încontinuu și am răspus o dată. Ce vrei fată, ce vrei? Acum ai vrut să vorbești. Găsea el o năroadă. Și eu din casa asta plec moartă, nu le-o dau. (…) Care nepot, ce nepot, mă? El nu a auzit că mama lui a vorbit cu mine și m-a făcut proastă? Mâine îi iau tablourile și le pun dincolo, să nu o mai văd în fața mea”, a continuat ea seria dezvăluirilor într-o emisiune de televiziune.

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia

Alex Velea și Antonia trăiesc o frumosă poveste de iubire de mai bine de nouă ani. Cei doi îndrăgostiți au împreună doi băieți- Akim și Dominic și sunt extrem de fericiți. Însă, până la momentul actual, artistul nu a făcut pasul cel mare, pentru că iubita lui nu terminase procesul cu fostul soț.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, artistul a vorbit despre momentul în care i-a pus întrebarea soției sale, dar și despre sentimentele puternice pe care aceștia le-au resimțit.

”Am avut grijă să duc până la cap toată treaba și am vrut să o surprind.(…) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat, amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”, a spus Alex Velea, la o emisiune de televiziune.

Adauga un comentariu