Stiri si curiozitati

Ce meseria avea Maria Ghiorghiu inainte sa ajunga prezicatoare. O sa razi cu lacrimi

Publicat: 03 ian. 2019

Maria Ghiorghiu a devenit celebra dupa ce a prezis incendiul din Colectiv, dar si accidentul din Apuseni. Inainte de toate cele intamplate, femeia avea un serviciu, cu norma intreaga. Maria Ghiorghiu a fost casierita la Loteria Romana si probabil ca acolo si-a exersat puterea de prezicere.

Apoi a devenit secretara intr-un cabinet de avocatura, ceea ce spune ca este si in prezent. Cel putin astea sunt meseriile trecute in prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicatoarea din Iasi.

Maria Ghiorghiu, marturisiri devastatoare despre moartea pe care nu a prevestit-o

Maria Ghiorghiu a aflat ca nepotul din partea fratelui sau, Costica Mihalcea, a murit intr-un accident devastator. In memoria lui Costel, clarvazatoarea a transmis un mesaj pe pagina ei de Facebook, unde a pus si o imagine de doliu: “CONDOLEANTE din toata inima pentru fratele meu, Costica, si sotia lui, Niculina Mihalcea, acum in aceste clipe grele cand, si-au pierdut baiatul, pe Costel, in floarea varstei intr-un accident de masina”. Din nefericire, Maria Ghiorghiu, care a prevestit incendiul din Colectiv, dar si numeroase atentate, cutremure, nu a primit niciun semn despre aceasta tragedie care a indoliat familia sa.loading...

Adauga un comentariu