Horoscop

Ce meserie ti se potriveste, in functie de zodie

Publicat: 22 sept. 2017
6
BERBEC
Berbecii sunt foarte incapatanati, motiv pentru care vor putea gestiona fara nicio problema orice sector in marketing, acolo unde ei sa fie creierul. Sunt foarte buni, de asemenea, la imobiliare.
TAUR
Taurii sunt foarte traditionalisti, motiv pentru care meseriile care le vin bine sunt cele de cand e lumea: pantofar, frizer, mecanic, croitor etc.
GEMENI
Gemenii vor sa fie lideri oriunde pasesc si se viseaza persoane cu greutate inca din primul minut la noul loc de munca. Li se potrivesc meseriile in care trebuie sa gestioneze situatii de urgenta, fiind deci foarte buni ca pompieri sau inspectori pentru situatii de urgenta.
RAC
Credem ca pentru Rac s-a inventat proverbul „Meseria e bratara de aur”, pentru ca acestia pun mult suflet in ceea ce fac. Mai putini creativi, mai degraba pragmatici, pot avea orice meserie care implica ceva tehnic.
LEU
Leii sunt desavarsiti in lumea artelor. Un leu poate sta numai pe ringul de dans, pe o scena cantand balade de care te indragostesti iremediabil sau intr-un atelier de pictura.
FECIOARA
Fecioarele le au cu vorbele, fapt pentru care pot deveni extrem de buni politicieni sau jurnalisti. Fecioara este critica si stie cum sa scoata in evidenta defectele celuilalt, uneori facand-o fara mila, ca un veritabil jurnalist de investigatie.
BALANTA
Balantele trebuie sa cantareasca foarte bine totul, fapt pentru care nu e de mirare daca doresc sa se faca judecatori sau avocati. Oricum, meseria ideala pentru o balanta trebuie sa aiba tangente cu justitia.
SCORPION
Scorpionii iau munca foarte in serios si au o dibacie pe care numai la chinezi o mai poti vedea. Pot fi sculptori foarte buni sau creatori de moda.
SAGETATOR
Sagetatorii sunt iubitori de animale poate mai mult decat celelalte semne zodiacale, fapt pentru care meseria ideala ar fi cea de medic veterinar. De asemenea, se pricep foarte bine la decoratiuni interioare, avand o manie pentru detalii si cromatica.
CAPRICORN
Capricornul este omul cu ideile. Poate fi un consilier economic foarte bun sau un bancher care vine cu idei interesante pentru creditori. Este o zodie care poate inventa o meserie noua, mai degraba decat a se plia pe o meserie.
VARSATOR
Varsatorii sunt foarte schimbatori, ceea ce inseamna ca este greu sa le alegi o meserie. Alterneaza foarte mult intre domenii diferite, dar cel care le-ar prinde cel mai bine este domeniul cosmeticii.
PESTI
Pestii sunt pediatri desavarsiti, si nu ne referam aici la medici ,ci la capacitatea de a pregati copiii pentru viitor. Da, pot fi buni educatori si profesori, si chiar o fac din toata inima.Adauga un comentariu