Bizar

Ce mister ascunde subconstientul nostru. Instrumentul despre care se spune ca iti poate schimba viata

Publicat: 02 iul. 2018

Majoritatea dintre noi am auzit de la altii ca trebuie sa ne impartim viata in mai multe etape, sa urmam mai multi pasi astfel incat sa ajungem sa ne implinim visele. In acelasi timp, vedem oameni – bogati material sau spiritual – care sfideaza aceste cutume si cu toate acestea au mare succes.

In opinia profesoarei de yoga Dana Tupa, acest lucru se intampla deoarece cei din urma au inteles ca viata noastra, visele noastre, obiectivele noastre sunt controlate aproape exclusiv de catre gandirea subconstienta. Am auzit despre astfel de legi nescrise in documentare precum “Secretul”, “Legea Rezonantei”, “Apa” etc., toate au in comun acelasi lucru: o lege simpla care spune ca, acolo unde iti indrepti mintea/atentia, acolo se duce energia si de acolo obtii rezultatele sau o forta infinita a subconstientului care se “cupleaza” la rezonanta specifica a ceea ce ne dorim cu adevarat.

“In mare parte, viata noastra este ghidata pe pilot automat. Respiram fara sa trebuiasca sa ne amintim la acest lucru secunda de secunda, fara sa ne numaram respiratiile. Mancam fiind atentionati de tot felul de alarme din corpul nostru. Avem un sistem imunitar care lucreaza pentru noi ca sa ne tina sanatosi. Am fost creati in asa fel incat corpul nostru sa indeplineasca functiile vitale si unele anexe iar noi sa ne preocupam de telurile mai inalte ale cunoasterii, creatiei etc.

Putini au inteles ca acelasi lucru putem face si cu visele noastre, le putem programa in subconstientul nostru, iar succesul nostru sa nu mai depinda de actiuni constiente, concrete, ci totul sa depinda de atitudinea noastra, de felul in care ne-am programat subconstientul sa se raporteze la lume, la viata, la relatii etc”, declara profesoara de yoga Dana Tupa.

In acelasi timp, cunoscuta profesoara de yoga afirma ca orice filosofie, intr-un fel sau altul, promoveaza acest concept, deoarece atunci cand mintea umana isi gaseste limitele, majoritatea se abandoneaza cuiva, fie ca vorbim de o constiinta superioara, de subconstient, de Univers, de Forta Vietii sau oricum am numi-o noi. Aceasta stare de a lucra cu subconstientul, de a invata sa te abandonezi lui se poate atinge prin diferite tehnici si meditatii yoga.loading...

Adauga un comentariu