Stiri si curiozitati

Ce mostenire „grea” lasa in urma Razvan Ciobanu. Cui ramane

Publicat: 16 mai 2019
3

Moartea lui Razvan Ciobanu lasa in urma foarte multe semne de intrebare care inca nu si-au gasit raspunsul. Ipotezele se intersecteaza, enigmele se inmultesc, iar toti cei care l-au cunoscut ofera declaratii care, cel putin in teorie, ar trebui sa descalceasca itele. Dincolo de toate, se vorbeste si despre mostenirea ”grea” pe care a lasat-o in urma Razvan Ciobanu.

Fostul creator de moda nu avea o situatia financiara foarte buna, dar tot ceea ce ramane in urma lui va fi mostenit de parinti. Totusi, conform ultimelor informatii, situatia este delicata, iar parintii lui Razvan Ciobanu vor trebui sa faca fata unei situatii complicate – datoriile fiului lor.

Cu doar cateva luni inainte de accidentul care i-a curmat viata, Razvan Ciobanu a pierdut un proces. O banca ceruse executarea sa silita, iar judecatorii i-au dat castig de cauza. Astfel, dupa mai multe incercari de a-si recupera banii de la designer, institutia bancara a obtinut executarea silita, blocarea tututor conturilor si scoaterea la licitatie a bunurilor lui Ciobanu. „Admite cererea. Incuviinteaza executarea silita a debitorului in toate formele de executare, simultan sau succesiv, pana la realizarea dreptului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Autorizeaza creditorul sa treaca la executarea silita a obligatiei cuprinsa in titlul executoriu. Fara cale de atac”, au decis magistratii, cu doar cateva luni inainte de accidentul mortal, conform spynews.ro.

Razvan Ciobanu recunoscuse ca incercase cocaina

Designerul marturisea in urma cu ceva timp ca singurul drop pe care il incercase fusese cocaina. Dadea de inteles ca a fost o perioada in care se droga cu acea substanta, insa nu o mai facea.

”Drogurile sunt un termen foarte larg. Singurul drog pe care l-am incercat a fost cocaina. Cocaina este un drog social, nu este un drog care da dependenta. As putea sa spun ca in 2009 am vrut sa vad cum e sa fii Mick Jagger. N-am mai vrut sa fiu Tom Ford, am vrut sa fiu Mick Jagger. M-am gandit sa vad ce inseamna sa traiesti pe principiul unui rock star. (…) Daca nu as fi cheltuit bani pe cocaina, as fi avut probabil inca 100 de perechi de pantofi pe langa cele 200 pe care le am deja. Nu as sterge cu buretele acea perioada, nu as sterge nimic, pentru ca lucrurile astea m-au ajutat sa fiu cine sunt acum”, declara Razvan Ciobanu la o emisiune de televiziune.

Adauga un comentariu