Sport

Ce nebunie va fi! Au inceput tratativele pentru meciul dintre Mayweather si Pacquiao

Publicat: 15 sept. 2014

Victoria de sâmbata seara obtinuta de Floyd Mayweather junior în fata lui Marcos Maidana i-a dat ocazia campionului mondial la versiunile WBC si WBA la categoria semimijlocie si WBC la categoria mijlocie-mica sa accepte de principiu provocarea lui Manny Pacquiao.

Citeste si: EXPLOZIV! Floyd Mayweather, imposibil de invins! Americanul l-a batut din nou pe Maidana

La numai câteva minute dupa ce a obtinut cea de-a 47 victorie din cariera, la capatul celor 12 reprize disputate la Las Vegas, Mayweather (37 de ani) a anuntat ca ar accepta fara probleme sa încruciseze manusile cu Manny Pacquiao (35 de ani). Urmatorul meci al lui Floyd Mayweather va avea loc în mai 2015, dar data exacta si adversarul înca nu sunt stabilite. „Pac-Man” ar putea fi alesul americanului, care a anuntat si ca au început negocierile pentru aflarea viitorului sau oponent.

Citeste si: Un meci de legenda! Floyd Mayweather pregateste revansa cu Maidana

Trebuie sa discut cu echipa mea, nu ma feresc si nu ocolesc niciun adversar. Daca apare o lupta cu Pacquiao, hai s-o facem sa se întâmple„, a declarat Floyd Mayweather, la finalul meciului cu Maidana. În repriza a treia a meciului de sâmbata seara, Maidana i-a scos un dinte lui Mayweather, cu o directa de dreapta. Mexicanul a apelat si la alte tertipuri, încercând sa îl muste de mâna pe Mayweather în repriza a opta, dar a scapat de sanctiuni.

Citeste si: Victorie EXPLOZIVA a lui Floyd Mayweather in fata lui Maidana

32 de milioane de dolari a valorat bursa Floyd Mayweather junior la lupta cu Maidana, fara veniturile din drepturile de televizare ale meciului.
47 de victorii are în acest moment Mayweather la profesionisti (26 înainte de limita), fara a cunoaste înfrângerea.
6,5 milioane de dolari a fost bursa lui Marcos Maidana pentru meciul cu Mayweather.loading...

Adauga un comentariu