Mozaic muzical

Ce nestemata de fata are Irina Loghin. Cine stia ca Irinuca s-a iubit cu Ionut Dolanescu? E bucatica rupta din mama sa! Uite cum arata la aproape 30 de ani de la imaginea asta

Publicat: 25 iul. 2018
3

Solista de muzica populara, Irina Loghin, are o fata superba, care i-a mostenit mamei mai mult frumusetea decat talentul muzical.

In ciuda carierei fructuoase, Irina Loghin considera ca cel mai mare motiv de mandrie pentru ea il reprezinta cei doi copii, Ciprian de 42 de ani si Irinuca, in varsta de 40 de ani, din mariajul cu fostul luptator Ion Cernea, campion mondial si european. Nici unul nu a calcat insa pe urmele mamei lor, pentru ca artista i-a lasat sa-si aleaga singuri drumul in viata.

Irinuca lucreaza de ani de zile la birou, la o firma de telefonie, desi chipul de papusa ar fi ajutat-o sa aiba o cariera in televiziune.

Frumusetea ei nu a trecut neobservata nici de Ionut Dolanescu, fiul Mariei Ciobanu si al lui Ion Dolanescu. La inceputul anilor ’90, cei doi tineri au avut o relatie de scurta durata, despre care Ionut a vorbit mereu la superlativ. „N-a fost sa fie. Irinuca e o fata minunata, educata si cu mult bun-simt”, spunea solistul. Nici la ora actuala Irinuca nu si-a gasit alesul, desi parintii ei au fost pentru ea un model de familie perfecta si unita.

Irina Loghin are o cariera frumoasa in spate, cu sute de spectacole si tot atatea melodii lansate de-a lungul anilor. In tinerete a alcatuit un duet de succes cu Benone Sinulescu, iar astazi este una intre cele mai iubite interprete din folclor. Nicolae Ceausescu era innebunit dupa melodiile artistei, iar Elena Ceausescu a ajuns sa o urasca pentru succesul pe care il avea la public, vreme de 8 ani artista fiind chiar interzisa la posturile de radio si de televiziune.

„A fost foarte greu, nu stiam cum sa ma justific copiilor, nici nu stiam motivul. Nu am aflat niciodata, doar am dedus. Treceau Revelioanele si eram prezenta mereu, pentru ca ne cereau aia mai mari. 16 ani am facut asta. Nu cred ca am fost un ghimpe, ei isi faceau lista si ma sunau de la Ministerul Culturii si ma chemau. Dintr-odata nu m-au mai chemat. Am fost la Vaslui, trebuia sa inchei cu un recital de o ora si jumatate. In pauza, seful Militiei mi-a zis sa plec de unde am venit. Avea si el, saracul, lacrimi in ochi. Mi-a fost teama si frica pentru copiii mei, Irinuca avea 2 ani, Ciprian 4. Am intrebat de ce si mi-a zis ca mi s-au inchis toate usile. Nu am suparat pe nimeni”, marturisea Irina Loghin despre acest episod neplacut din viata ei.

Adauga un comentariu