Cancan

Ce note a luat Fulgy la BAC. Cântărețul a picat prima oară examenul

Publicat: 05 iul. 2021

Lumea a devenit extrem de curioasă cu privire la ce note a luat Fulgy la BAC, asta după ce în mediul online se laudă cu diplomele sale. Băiatul lui Ioniță și al Vioricăi din Clejani a susținut examenul maturității în anul 2018, în cea de-a doua sesiune.

In anul 2017, Fulgy a picat Bacalaureatul.

Ce note a luat Fulgy la BAC

Prima oara când a susținut examenul, Fulgy a obținut note extrem de mici atât la Istorie cât și la Geografie. Nici la Limba și Literatura Română nu s-a descurcat mai bine. Nu s-a lăsat, însă, iar în 2018 și-a încercat din nou norocul.

Cântărețul a reușit să treacă de cele trei probe ale Bacalaureatului cu o medie destul de mică, în anul 2018. Fiul Clejanilor a obținut nota 6.15 la Limba și Literatura Română, 5.5 la Istorie și 8.2 la Geografie, reușind să promoveze cu o medie generală de 6.61.

”Mă aşteptam să fie mult mai greu la geografie, în schimb la istorie, uitaţi cum am mâna, m-am accidentat din greşeală! A trebuit să scriu 9 pagini şi pe deasupra a trebuit să le şi transcriu, să scriu frumos, să nu mă depuncteze pentru caligrafie proastă!”, a declarat Fulgy după examen.

Margherita din Clejani a dat, la rândul ei, „examenul maturități” în urmă cu nouă ani, iar notele pe care le-a obținut nu au fost unele prea bune. Margherita de la Clejani a luat 6,4 la română, 5,2 la istorie și 6,35 la geografie. Chiar dacă a reușit să aibă o notă de trecere la fiecare materie, media rezultată a fost mai mică de 6.

Reacție dură a lui Fulgy la adresa părinților săi

Viorica de la Clejani și soțul ei au așteptat cu nerăbdare ziua în care fiul lor a fost externat de la clinica de reabilitare unde a primit ajutor de specialitate și au sperat că el va renunța la modalitatea de a se promova, inspirat fiind din acțiunile unor artiști din Statele Unite ale Americii.

Azi, ei au primit o lovitură dură din partea lui Fulgy… artistul le-a făcut o caracterizare rușinoasă celor doi părinți care l-au crescut și l-au educat așa cum au știut mai bine.

“Iar în legătură cu părinții mei, căutați-mă pe mine, presa! Nu niște lăutari! Voi vorbiți cu o femeie care cântă cu vocea și unul cu acordeonul despre droguri, despre psihologie, despre stat?! Lăsați-i naibii să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche! Și gata!

Nu mai atâtea declarații, mie de ce nu îmi luați? Aaa, că sunt cu X, cu Y și vă e frică!”, a spus Fulgy pe o înregistrare realizată în timp ce era în cada plină cu apă, așa cum puteți observa în imagini.
Adauga un comentariu