Magazin

Ce nu stiai despre APA SFINTITA de la biserica. Exista un real PERICOL

Publicat: 10 iun. 2014
1

Credinta populara sustine ca apa sfintita este un mijloc de purificare spirituala, dar si o substanta care vindeca trupul de cele mai multe dintre boli. Cu toate acestea, cercetatorii au realizat un nou studiu prin care distruge acest mit popular.

Cercetatorii din cadrul Institutului de Igiena si Imunologie Aplicata din cadrul Universitatii din Viena au analizat mai multe mostre de apa sfintita. Descoperirea a fost una uimitoare pentru toata lumea, pentru ca doar un mililitru de astfel de apa poate contine pana la 62 de milioane de bacterii.

Citeste si Nu poti merge la biserica? Iata ce va putea face telefonul tau

Testele au mai aratat ca in proportie de 86% dintre toate esantioanele analizate contineau urme de fecale, precum si bacterii periculoase precum E. coli, enterococi sau chiar Campylobacter. Aceste bacterii au un efect daunator asupra organismului si pot produce crampe abdominale, diaree si febra.

O alta problema este intalnita in cazul apei sfintite. Ea contine si nitrati in cantitati foarte mari, care odata introdusi in organism pot provoca afectiuni grave si chiar moartea.

Citeste si In acest loc din Iasi s-au petrecut evenimente tulburatoare. Marturiile sunt scrise pe

“Trebuie sa informam populatia cu privire la riscurile la care se supun daca va continua sa consume apa sfintita. Aceasta este o problema care a fost ignorata pana acum, mai ales in conditiile in care oamenii au sistemul imunitar din ce in ce mai slab.”, a declarat Dr. Alexander Kirschner, unul dintre cercetatori.

Aceasta problema se pare ca nu este una inedita pentru ca acum cativa ani s-au incercat introducerea unor automate care sa distribuie sticle sigilate cu apa sfintita. Aceasta masura a fost luata de a proteja enoriasii de anumite afectiuni, dar in cele din urma nu si-a atins scopul propus.

Citeste si Un arhiepiscop ACUZA: „Ne-au jefuit! Ne vrem banii inapoi”

Cei mai muti dintre practicantii religiosi prefera sa consume apa sfintita direct de la sursa pentru ca au senzatia ca astfel vor dobandi o sanatate de fier si vor fi binecuvantati de Dumnezeu. Aceasta cutuma este una daunatoare sustin specialistii si ar trebuie eliminata cu orice pret pentru ca organismul nu se va purifica astfel, ci va fi supus unui atac bacteriologic fara precedent.

Comentarii
  • Si impartasitul cu aceeasi lingura care intra in gura randa oe rand,in gura babei fara dinti,a mosului molfait si cu un miros puturos al gurii nespalate vreodata,a bolnavilor cu microbi in gura de toate felurile,a bietului bebelus impartasit in fiecare saptamana de mamica lui.Fiecare e responasabil si cred eu ca isi da seama de pericol,numai daca e habotnic religios nu-si va cumpara singur o linurita de plastic care sa i-o dea preotului sa-l im partaseasca.

  • sunt multi oameni a caror igiena bucala lasa de dorit, altii au hepatita C, tuberculoza… se spune ca potirul sfinteste tot. Nu stiu ce sa spun, dar cred c-ar fi mai corect sa se schimbe acest mod. Ce-ar spune Domnul Isus cu privire la acest mod? Nu cred ca-i placut sa introduci din nou in potir, in Sfanta Impartasanie, lingura din gura unui om. Cred ca este si putin respect pentru Sfintele Taine. Dumnezeu zice sa ne incredem in El, dar ceea ce oamenii considera ca nu-i corect, sa le indrepteze ei.

Adauga un comentariu