Curiozitati

Ce nu suporta zodia Fecioara

Publicat: 21 nov. 2018
9

Fecioara reprezinta perfectionismul zodiacului si aceasta este cauza pentru care multe aspecte ale realitatii curente pot fi deranjante sau chiar insuportabile.

Nativii acestei zodii sunt nemultumiti de multe aspecte care tin mai ales de relatiile interumane, dar si de mediul de lucru, de atmosfera familiala sau de relatia cu partenerul de viata. Lucrurile pe care nu le suporta cei nascuti sub semnul acestei zodii pot fi remediate, dar este evoie de multe compromisuri si, de multe ori, nu exista disponibilitate pentu acestea. Iata cateva dintre cele mai frecvente lucruri pe care nu le suporta zodia fecioara.

O fecioara nu suporta sa fie contrazisa

Evitati sa intrati in polemici cu fecioarele; acestea vor evolua in discutii contradictorii si chiar in conflicte de interese. Nativii fecioara nu suporta sa fie contrazisi, sa primeasca reprosuri sau contraargumente. Cel mai adesea, acestia tin sa demonstreze ca au dreptate si vor face tot ce este posibil ca sa demonteze orice fel de opinie potrivnica.

Minciuna

Fecioarele nu suporta minciuna, desi, chiar ele insele mai apeleaza uneori la aceasta. Daca mintiti o fecioara riscati sa ii pierdeti complet increderea. Nativii acestei zodii nu suporta sa fie mintiti si datorita orgoliului lor, acesta fiind si cauza pentru care fecioarele nu pot trece peste un neadevar si nu pot ierta astfel de gesturi.

Fecioarele nu suporta sa li se poarte de grija

Nativii fecioara sunt foarte independenti si tin cu orice pret sa dovedeasca acest lucru. Acestia nu agreaza persoanele care le poarta o grija excesiva sau care tind sa le scuteasca de anumite eforturi. Fecioarele prefera sa se descurce pe cont propriu si nu suporta sa fie ajutate, decat in cazuri extreme. Daca va doriti cu tot dinadinsul sa spijiniti o fecioara, ati putea deveni un factor sufocant pentru aceasta si veti fi indepartat.

Subordonarea

Nativii fecioara se simt cel mai bine atunci cand se afla in postura de lider. Acestia nu suporta sa fie coordonati sau sa primeasca ordine. Fecioarele nu dau randament atunci cand sunt controlate si merg pe principiul „o fac in felul meu sau nu o fac deloc”. Nu incercati sa dominati un nativ fecioara pentru ca acesta va fi deranjat in mod vizibil.

O fecioara nu suporta incalcarea regulilor

Fecioarele pun mare pret pe reguli si vor cu orice pret ca acestea sa fie respectate. De fapt, fecioarele sunt cele care fac regulile si care au pretentia ca acestea sa fie aprobate de cei din jur. Incalcarea normelor este insuportabila pentru o fecioara; aceasta este conservatoare si nu agreaza nicio forma de rebeliune.

Reprosurile

Un nativ fecioara nu suporta sa i se atraga atentia asupra unei greseli sau asupra a ceva ce nu a facut corect. Reprosurile sunt insuportabile pentru fecioare deoarece acestea sunt obisnuite sa faca totul ca la carte si sa aiba un comportament exemplar. Nu ii atrageti atentia unei fecioare daca aceasta a fost stangace – se va simti jignita si va reactiona neplacut.

Competitia

Cei nascuti in zodia fecioara nu suporta competitia; le place sa fie mereu pe primul loc si nu agreaza ideea conform careia ar putea fi depasiti. Fecioarele au spirit competitiv destul de dezvoltat, dar nu suporta sa il puna in practica si, mai ales, nu-si suporta competitorii. Nu provocati o fecioara in scopuri competitionale caci aceasta poate fi foarte determinata.

Adauga un comentariu