Secretele istoriei

Ce nume si titlu va primi Kate Middleton, dupa ce Printul Charles va deveni rege

Publicat: 09 feb. 2018

Conform traditiei britanice, toti membrii Casei Regale britanice primesc nume si titluri aditionale atunci cand se casatoresc, dar si atunci cand unii dintre ei urca in rang, oferindu-le si celor apropiati titulaturi superioare. La fel se va intampla si cu Kate Middleton, atunci cand Printul Charles va urca pe tronul Marii Britanii.

In prezent, Kate Middleton mai este numita si Ducesa de Cambridge, titlu pe care l-a primit atunci cand s-a casatorit cu Printul William. Cand Charles, tatal lui William, va urca pe tronul englez, numele lui Kate se va schimba din nou. Potrivit express.co.uk, ea va reveni la numele sau de botez si va fi numita Maiestatea Sa Catherine, Printesa de Wales (a Tarii Galilor).

Si ca lucrurile sa fie si mai confuze, trebuie mentionat ca Ducesa de Cambridge a avut mai mult decat un nume sau titlu, de cand s-a logodit cu William. In mod traditional, membrii seniori ai Casei Regale trebuie sa primeasca si titluri regionale.

Cand s-au casatorit, William si Kate primisera initial distinctia de conti in cadrul regiunii scotiene, pentru ca acolo s-au cunoscut, la St. Andrews University. William fusese numit Conte de Stratheam, ceea ce o facea pe Kate Contesa de Stratheam.

Dupa ce vor spune „Da” in fata altarului, Printul Harry si Meghan Markle vor primi, de asemenea, titluri aditionale: vor deveni Duci de Sussex.

Printul Charles s-a convertit la ortodoxie dupa intalnirea cu un calugar roman orb de pe Muntele Athos! Cum a devenit parintele Dionisie Ignat, la 91 de ani, duhovnicul fiului Reginei Angliei!

Presa britanica a relatat ca Printul Charles s-a convertit la ortodoxie datorita unui calugar roman de pe Muntele Athos.

In urma cu cativa ani, presa britanica a dezvaluit ca Printul Charles, fiul reginei Angliei, ar fi trecut la ortodoxie, in urma prieteniei cu un calugar roman de pe Muntele Athos. „Un gest nu tocmai surprinzator, avand in vedere ca o parte din Casa Regala a Angliei e legata de ortodoxie prin fire trainice – Printul Philip, sotul Reginei Elisabeta si tatal lui Charles, este grec de religie ortodoxa, iar mama lui, printesa Alice, bunica lui Charles, a fost calugarita ortodoxa”, a dezvaluit Formula AS.loading...

Adauga un comentariu