Actualitate

Ce o sfatuieste Stefan Banica Jr. pe frumoasa Bianca Dragusanu

Publicat: 16 oct. 2012

Stefan Banica se pregateste intens de un nou sezon al emisiunii-concurs ”Dansez pentru tine”, unde vor participa numai vedete una si una.

Printre acestea se numara si Bianca Dragusanu, pe care cantaretul o sfatuieste sa se dedice trup si suflet acestui show daca va dori sa schimbe destinul partenerului ei din ring.

”Indiferent care este perceptia mea sau a oamenilor despre Bianca Dragusanu, important e sa inteleaga ca in aceasta competetie trebuie sa-si asume responsabilitatea si sa faca tot ce tine de ea pentru persoana cu care face echipa. Omul ala care vine acolo, vine cu un caz dramatic, de cele mai multe ori. Deci, cand vii la "Dansez pentru tine" trebuie sa fii foarte constient ca pe umerii tai atarna o responsabilitate uriasa vizavi de destinul unui om, pe care tu poti sa-l schimbi prin implicarea ta", a spus Stefan Banica pentru protvmagazin.ro.

Sezonul 13 al emisiunii concurs DANSEZ pentru TINE incepe la 26 octombrie 2012. In ringul viselor vor intra Nicoleta Luciu, Oana Ionita, Bianca Dragusanu, Monica Davidescu, Daniel Max Dragomir (Vocea Romaniei), Marian Dragulescu, Pavel Stratan, Hiena de la Animal X.loading...

Adauga un comentariu