Magazin

Ce observa o femeie cand se uita la un barbat

Publicat: 15 nov. 2012
1

Nu poti cuceri o femeie daca nu stii totul despre femei: cum gandesc reprezentantele sexului frumos sau la ce stimuli reactioneaza. Mecanismele de perceptie ale femeilor si ale barbatilor sunt diferite: desi privesc acelasi lucru ei remarca alte aspecte.

Iar barbatii care isi doresc sa fie mari cuceritori, trebuie sa descopere totul despre femei. Daca nu reusesc sa inteleaga acele mici lucruri care fac diferenta in ochii doamnelor sau domnisoarelor nu vor sti suficient despre femei incat sa le impresioneze si sa le fure inima.

Se spune despre femei ca imediat isi dau seama daca un barbat este in stare sa aiba grija de el insusi
Cand un barbat observa o femeie, intr-un club, imaginatia lui o ia rasna. De cele mai multe ori nici nu conteaza in ce este imbracata. Pentru barbati, imaginatia declanseaza anticipatia si speranta unei participari. Acesta este motivul pentru care dansatoarele topless sunt initial acoperite de haine din cap pana in picioare.

In schimb, cand o femeie remarca un barbat, primele ganduri n-au nici o legatura cu sexul. Mai degraba observa un barbat care stie sa aiba grija de el insusi, psihic, emotional si financiar. Trebuie sa dea impresia ca poate face fata cu succes provocarilor vietii.

Cand un barbat priveste o femeie intr-un club/bar doua lucruri ii trec prin cap:
1. Cum arata goala
2. Cum se va descurca in pat

O femeie in aceeasi situatie se intreaba urmatoarele:
1. Are un job?
2. Are un job bine platit?
3. Pare capabil sa mentina acel job suficient timp incat sa avem beneficii de pe urma lui?

Probabil acesta este motivul pentru care barbatii spun ca s-au simtit ca o gaza la microscop, din puct de vedere fizic si financiar, cand au invitat o femeie sa danseze.

In timp ce barbatii doar privesc, despre femei se spune ca vad
Contrar credintelor populare, femeile sunt fiinte mai vizuale decat barbatii. Reprezentantele sexului frumos pot sa vada tot ceea ce-si doresc sa vada fara a se holba sau fara ca scopul lor sa fie dezvaluit. Barbatii admira, femeile inspecteaza. O femeie poate decide daca un barbat este interesant inainte de a-i prinde vederea sau inainte ca el s-o remarce.

In vreme ce barbatii observa conturul si curbele, femeile noteaza forma si structura. De asemenea ele observa, ochii barbatilor, mainile lor, dintii, zambetul si prestanta. Totodata daca sunt interesate de un anumit barbat atunci remarca si daca respectivul este onest, increzator, daca este stilat, inteligent sau daca are simtul umorului. Acesi barbati sunt perceputi incantatori, prietenosi si in general interesati de semenii lor.

Femeile isi folosesc ochii pentru a-i transmite mesaje barbatului de care sunt interesate
Desi multe femei spun ca nu le place ca barbatii sa le fixeze corpul, la fel de multe recunosc ca se topesc de placere cand barbatul de care sunt interesate le priveste in ochi. Barbatul care stie cum sa se foloseasca de ochi pentru a-si arata interesul va avea mai mult succes decat cel care evita sa priveasca o femeie in ochi. Schimbul de priviri este critic in prima faza a flirtului si a exprimarii interesului. Daca nu ii returnezi privirea, vei pierde un avantaj care putea fi decisiv in cursa pentru cucerirea unei femei.

Femeile pot spune daca un barbat are ochi alunecosi, mincinosi sau sinceri
Daca un barbat isi foloseste ochii incorect atunci isi poate distruge orice sansa de a aborda cu succes o reprezentanta a sexului frumos. Femeile sunt intuitive: pot simti daca un barbat este disperat sau increzator, daca minte sau e sincer, dupa modul in care le priveste. In cazul in care un barbat isi fereste privirea, de fapt spune ca nu are experienta cu femeile, este timid si nu are incredere in el. Daca este prea insistent atunci femeile se simt inconfortabil. Barbatii neexperimetati au o privire lacoma cand privesc femeile. Cei experimentati privesc o femeie cu incredere ca si cum i-ar spune: „Te pot avea”. Iar ea il poate pune la incercare.

Despre femei se spune ca sunt atrase de barbatii zambitori si cu stil
Barbatii nu zambesc la fel de usor si de des precum o fac femeile. Daca o femeie este fericita , zambeste. Foarte putini barbati zambesc. Chiar si intr-un club, cei mai multi dintre ei arata ca si cum acelasi ar fi ultimul loc din lume unde si-ar dori sa fie.

Barbatii care zambesc indica faptul ca sunt fermecatori, optimisti, prietenosi, isi dezvaluie sentimentele cu usurinta, le place ceea ce vad si, mai presus de orice, sunt abordabili. Cand zambim, muschii faciali stimuleaza sistemul nervos pentru a produce morfina, un hormon cerebral. Acest hormon ne ofera placere si ne calmeaza. De asemenea, poate avea efect anestezic. Priveste barbatii care sunt intr-un club alaturi de o femeie: cu totii zambesc.

Cu toate ca femeile nu prea stiu ce cuvinte sa foloseasca pentru a defini un barbat cu stil, il recunosc imediat. Un barbat cu clasa are o anumita aura si se poarta intr-o maniera in care atrage imediat atentia femeilor. Un barbat cu clasa face totul cu stil, insa nu ostentativ. Si nici nu face un caz din asta. Este interesat de oameni asa cum este interesat de propria persoana. Si mai presus de orice, trateaza cu respect absolut toate femeile.
 
Ce-si amintesc femeile dupa prima intalnire

Un barbat isi va aminti 4 lucruri dupa o prima intalnire cu o femeie:
1. Daca a dansat cu el
2. Daca a sarutat-o
3. Daca i-a luat numarul de telefon
4. Daca s-a culcat cu ea.

O femeie isi va aminti toate aceste lucruri, plus urmatoarele:
1. Modul in care a abordat-o
2. Cum era imbracat
3. Daca era parfumat
4. Ce bere a ales
5. Daca a fost gentleman
6. Cum a interactionat cu ceilalti barbati si femei
7. Daca a facut-o sa rada.

Pentru femei frumusetea nu este totul
Credinta conform careia femeile ii remarca doar pe barbatii frumosi sau bine claditi este doar un mit. Barbatii care se imbraca cu gust, sunt extrovertiti si prietenosi cu altii si au simtul umorului sunt cei care atrag privirile femeilor. De vreme ce hainele acopera in proportie de 90% corpul unui barbat este normal ca femeile sa remarce cum te imbraci. Iar barbatii care interactioneaza cu ceilalti barbati si femei nu par disperati. Femeile isi asculta si urmeaza instinctele si raspund propriilor sentimente. Glumetii starnesc bucurie iar femeilor le place sa rada.

Conform problemesex.ro

Adauga un comentariu