National

Ce omite Elena Basescu sa spuna despre semnaturile stranse de Vanghelie

Publicat: 19 mart. 2015
1

Mezina prezidentiala spune ca nu are nicio legatura cu faptul ca Marian Vanghelie ar fi platit campania de strangere de semnaturi pentru europarlamentarele din 2014 si subliniaza ca nici nu a candidat atunci.

Elena Basescu se face ca nu stie despre ce e vorba.

Citeste si Vanghelie, agent de campanie pentru EBa. A strans semnaturi pentru fiica presedintelui

„Referitor la informatiile aparute in presa, conform carora Marian Vanghelie ar fi strans semnaturi pentru candidatura mea la alegerile europarlamentare din 2014, vreau sa fac urmatoarele precizari. Nu am cerut niciodata nimanui sa-mi stranga semnaturi contra cost, cu atat mai putin lui Marian Vanghelie sau celorlalti oameni invocati in documentele citate in presa. De altfel, pe acestia nici macar nu ii cunosc. Reamintesc tuturor ca nu am candidat la alegerile europarlamentare din 2014. In aceste conditii, invocarea numelui meu este nejustificata”, a scris Elena Basescu, pe Facebook, ca raspuns la acuzatiile din dosarul lui Vanghelie, care ar fi platit pentru strangerea de semnaturi pentru mezina prezidentiala.

Citeste si EBA, reactie la acuzatiile ca Marian Vanghelie a dat bani pentru campania la europarlamentare

Ceea ce omite EBA sa sublinieze este ca aceasta a dorit initial sa candideze la europarlamentare si a si strans semnaturile pentru acest lucru. Chiar era mandra de asta.

„La fel ca in 2009 am strans cu foarte mare usurinta numarul necesar de semnaturi pentru a candida ca independent la alegerile europarlamentare„, spunea EBA, pe 24 martie 2014, in conferinta in care anunta ca renunta la candidatura.

Comentarii
Adauga un comentariu