Stiri si curiozitati

Ce operații are Cristina Săvulescu. Celebrul designer este copia Angelinei Jolie

Publicat: 13 sept. 2021
CrIstina Savulescu dupa operatiile estetice
CrIstina Savulescu s-a transformat intr-o femeie fatala dupa operatiile estetice la care a apelat

La fel ca multe vedete din showbiz-ul românesc, Cristina Săvulescu a apelat și ea la operații estetice. Creatoarea de modă este actuala soție a afaceristului Radu Budeanu, fostul soț al Danei Budeanu. Cristina a reușit să atragă atenția presei prin colaborările pe care le-a avut, dar și prin aspectul ei fizic.

Grație frumuseții ei, vedeta a ajuns să fie comparată cu actrița Angelina Jolie, frumoasa divă de la Hollywood.

Ce operații are Cristina Săvulescu

Cristina Săvulescu are 32 de ani și în trecut a fost implicată într-o relație cu fotbalistul Mihai Răduț. La momentul în care a ajuns să fie cunoscută de către presa de monden din România, Cristina poza senzual cu un corp de invidiat. Din păcate nasul neatrăgător al acesteia îi estompa trăsăturile frumoase ale feței.

Vedeta nu a mai stat pe gânduri și a început să apeleze la medicul estetician pentru a scăpa de unele complexe pe care le avea. Astfel, Cristina și-a început șirul operațiilor cu o rinoplastie care i-a corectat nasul prea mare.

După ce a primit mai multe complimente din partea apropiaților, Cristina a mers mai departe și ajuns din nou pe masa de operație. Aceasta și-a injectat implanturi cu silicon în sâni și injecții cu colagen pentru a-și mări buzele.

Rezultatul a fost unul cu adevărat spectaculos. Dintr-o tânără ca oarecare, vedeta s-a transformat într-o femeie provocatoare, care întoarce capetele oriunde merge.

Operațiile la care a apelat aceasta au fost unele din cele mai reușite din showbiz-ul autothton. Pentru a-și completa look-ul, designer-ul a apelat la un tatuaj pe omoplat identic cu cel al Angelinei Jolie.

Pe lângă asemănarea cu celebra actriță, foarte multă lume a observat o asemănare și cu mama soțului ei, celebra prezentatoare prezentatoare de televiziune Delia Budeanu.

Ce spune Cristina Săvulescu despre stilul pe care îl adoptă

Cunoscuta creatoare de modă a ajuns să arate extraordinar de bine în urma operațiilor estetice la care a apelat. Cu toate acestea, stilul ei vestimentar este unul extrem de apreciat, iar hainele pe care le creează au ajuns să fie purtate de numeroase vedete.

Când vine vorba despre stilul vestimentar pe care Cristina îl adopta, designer-ul declara că:

“Am o natură duală, și asta se vede tot timpul în ținutele mele. Sparg romantismul unei rochii cu piese de inspirație grunge, pun o jachetă din denim peste cea mai fină dantelă sau niște tocuri amețitoare atunci când aleg un sacou supradimensio­nat. Un prieten mi-a spus într-o seară:

„Arăți de parcă ai fi scoasă dintr-un pictorial Dazzed and Con­fused, cred că asta ar fi definiția sti­lului meu. În general, îmi constru­iesc personaje atunci când mă îmbrac, luni mă pot simți într-un film polițist, marți pot fi Pretty Wo­man și miercuri Rei Kawakubo. În garderoba mea predomină piesele retro pe care le mixez cu piese ex­trem de contemporane.”, spunea aceasta în urmă cu ceva vreme pentru viva.ro.

Cristina Săvulescu a apelat la operații estetice pentru a scăpa de anumite complexe, la fel ca multe alte vedete, iar acum este soția controversatului om de afaceri Radu Budeanu.

Adauga un comentariu