Cancan ultimă oră

Ce operații estetice are Nicoleta Dragne, noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Publicat: 20 oct. 2021
Nicoleta Dragne îmbrăcată în galben
Nicoleta Dragne s-a numărat printre ispitele de la „Insula iubirii”, emisiune difuzată pe Antena 1. Sursa foto: Facebook/ Bravo, ai stil

Nicoleta Dragne este noua concurentă a show-ului „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Fosta ispită de la Antena 1 a schimbat postul de televiziune și a semnat un contract cu postul Kanal D.

Nicoleta Dragne este noua concurentă din cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D. Fosta ispită de la Antena 1 s-a schimbat de-a lungul timpului și, după împlinirea vârstei majoratului, și-a făcut o serie de intervenții estetice. Fără să ascundă acest lucru, Nicoleta Dragne a vorbit, de mai multe ori, despre faptul că a apelat la operațiile estetice pentru a arăta așa cum își dorește.

Ce operații estetice are Nicoleta Dragne, noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

În urmă cu zece ani, Nicoleta Dragne nu avea operații estetice. Așa cum mărturisește și ea, la momentul respectiv nu avea rinoplastie și nici implant mamar. Pe rețelele de socializare, noua concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” postase o imagine în care urmăritorii au putut să vadă cum arăta înainte de transformări.

„Cea mai veche poză din telefonul meu este de acum 10 ani. Este de pe vremea când nu aveam rinoplastie și se purtau sprâncele fantomă. Au început colegele din liceu să îmi trimită poze. Aici aveam 17 ani, nu aveam implant mamar. Pentru astea care spuneți că se operează fetele din cauza influencerilor. Operațiile nu se fac pentru că sunt la modă, se fac pentru că nu ești mulțumit cu o anumită parte a corpului și vrei să o îmbunătățești și pentru asta nu are nimeni dreptul să te tragă la răspundere. Doar Dumnezeu”, scria ea.

De asemenea, Nicoleta Dragne mărturisea în urmă cu câteva luni că își dorește să își schimbe sânii din simplul motiv pentru că s-au micșorat: „Singurul motiv pentru care eu îmi doresc să îmi schimb sânii este că s-au micșorat și s-au lăsat puțin cum e și normal după atâția ani, plus bebe, însă arată mult mai bine față de ce rezultate am văzut la alte fete recent operate”.

Nicoleta Dragne, despre „Bravo, ai stil! Celebrities”

Nicoleta Dragne intră în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” cu speranța că va învăța multe lucruri din punct de vedere vestimentar și este sigură că are multe de demonstrat la rândul ei.

„Pentru mine, participarea la este mai mult un pariu pus cu mine, unul care să învingă emoțiile atunci când sunt în centrul atenției. De asemenea, este o provocare în ceea ce privește stilul meu vestimentar. Aici am ocazia să îmbrac ținute pe care nu le-aș purta în mod normal și cu siguranța pot să ies din zona mea de confort. Atât o provocare, cât și o lecție având în vedere faptul că am ocazia să deprind informații corecte legate de stil”, a spus Nicoleta Dragne.

Adauga un comentariu