Sport

Ce pacat! Poli Unirea a pierdut derby-ul de la Navodari, dupa ce conducea la pauza

Publicat: 18 oct. 2015
1

Derby-ul celei de-a doua etape din play-off-ul esalonului secund, Divizia Nationala de Seniori la rugby, a insemnat o partida spectaculoasa intre CS Navodari si Politehnica Iasi, pe care elevii lui Cornel Suciu au castigat-o cu rezultatul de 31-17. La Navodari, gazdele au deschis scorul prin eseul lui Zainea, iar apoi Trandafir a marit diferenta cu o lovitura de pedeapsa, insa pana la pauza, studentii ieseni au preluat initiativa si astfel s-a ajuns ca dupa primele 40 de minute vizitatorii sa se afle in avantaj.

Citeste si: Drumul spre promovare trece pe la Navodari! Jocul sezonului pentru Poli Unirea Iasi!

Deliu a marcat primul eseu al Politehnicii Iasi, Butnaru a continuat seria reusitelor in terenul de tinta, ambele transformate de Plai, de partea navodarenilor Trandafir trimitand balonul printre barele butului din lovitura de pedeapsa. Astfel, la pauza, Poli Unirea Iasi conducea cu scorul de 14-11. Dupa reluare, CS Navodari a intors rezultatul, eseu marcat de Nita, transformat de Trandafir, insa Plai i-a mentinut pe elevii lui Iulian Iftenie in joc cu o penalitate. Cele trei puncte aveau sa fie insa si ultimele ale studentilor din Copou, finalul apartinand gazdelor.

Citeste si: Mai avem 4 finale pana la promovare! Poli joaca astazi cu Galatiul

CS Navodari a marcat inca doua eseuri, avandu-i ca autori pe Parvu si Nita, astfel ca si-a asigurat punctul bonus ofensiv la prima partida din play-off, iar etapa urmatoare se va deplasa la Barlad pentru o partida care se anunta extrem de incinsa. In celalalt meci din play-off, RCM Galati a invins RC Barlad, de o maniera categorica, rezultatul final fiind 41-24.

Pentru Politehnica Unirea Iasi urmeaza o saptamana de pauza, iar apoi o partida de zile mari, intr-un adevarat derby al Moldovei cu RC Barlad, pe 31 octombrie. Iesenii vor incheia sezonul, cu o deplasare la Stiinta Petrosani, pe 7 noiembrie.

Poli Unirea Iasi: Pricopie, Deliu, Cl. Mihai, Vacaru, Rusu, Plai, Vaman, Balan, Butnariu, Formagiu, Bisoc, Calugareanu, Ilie, Fanariu, Paslaru.
Rezerve: Ignat, Nita, Giusca, Crismaru, Ionescu, Ungureanu, Ciuciudau.
Antrenori: Iulian Iftenie si Bogdan Budisteanu
Manager: Dan Codreanu

Adauga un comentariu