Magazin

Ce parte a corpului remarca barbatii la o femeie pe care o vad pentru prima data

Publicat: 25 mai 2016
1

Desi parerea generala este ca barbatii sunt atrasi la prima vedere de sanii sau picioarele unei femei, un studiu la care au participat 6.000 de reprezentanti ai sexului tare arata cu totul altceva.

Sondajul realizat de publicatia Men’s Health in randul a 6.000 de barbati a relevat ca barbatii interesati de o femeie remarca prima data chipul acesteia, in proportie de 38%.

Privirile a 34% fug intai spre posteriorul reprezentantelor sexului frumos, pentru ca doar 18% sa evalueze prima data sanii. Picioarele unei femei, oricat ar fi de sexy, atrag atentia de la bun inceput unui barbat numai in proportie de 10%. 

Studiul a mai aratat ca 62% din barbati reusesc sa faca o evaluare fizica a femeii de care sunt interesati in numai cateva secunde si sa decida care parte a corpului le place in mod deosebit. 

Un alt sondaj Men’s Health, de data acesta legat de preferintele femeilor, a dezvaluit ca atunci cand observa un barbat la plaja, abdomenul este primul care le atrage atentia, urmat de fata si de brate. 

Ordinea se schimba atunci cand vad un barbat interesant pe strada, cu ochii pe primul loc, zambetul, cat de inalt sau de scund este, apoi mainile.
Adauga un comentariu