Cancan

Ce pensie avea tatăl Madalinei Manole. Bărbatul a murit într-o sărăcie lucie

Publicat: 11 sept. 2020
Ce pensie avea tatăl Madalinei Manole
Ion Manolea murit într-o sărăcie lucie. Acesta avea o pensie de doar 1.200 de lei

Tatăl Madalinei Manole a încetat din viaţa miercuri, 9 septembrie, pe patul unui spital din Ploieşti, după ce fusese infectat cu COVID-19. Bărbatul de 77 de ani era în stare gravă încă de săptămâna trecută. Medicii au încercat să-l salveze, dar avea şi alte probleme de sănătate. Conform unor surse, Ion Manole a murit untr-o sărăcie lunie, el trăind cu o pensie de doar 1.200 de lei.

Ion Manole a pierdut lupta cu viaţa miercuri, 9 septembrie, după ce fusese infectat cu COVID-19! Bărbatul de 77 ani era în stare gravă încă de săptămâna trecută, când fiul lui, Marian, a anunţat că a fost internat la spitalul din Ploieşti. Tatăl regretatei artiste va fi înmormântat la Ploieşti.

Ce pensie avea tatăl Madalinei Manole. Bărbatul a murit într-o sărăcie lucie

Ion Manole s-a descurcat destul de greu în ultimii ani. În 2014, bărbatul a suferit un atac cerebral sever. Trei ani mai târziu, acesta şi-a pierdut soţia, pe Eugenia, care a fost răpusa de cancer. De atunci, starea lui de sănătate s-a înrăutăţit tot mai mult şi ajunsese să depindă în totalitate de fiul său, pentru că toţi banii îi dădea pe medicamente.

Conform Impact.ro, tatăl Madalinei Manole încasa o pensie lunară de 1.200 de lei. Ajutorul lui de nădejde a fost Marian, singurul său băiat, care a fost lângă el până în ultimele clipe de viaţă.

‘Daca nu erau fiul şi nora, murea de foame. Ei l-au ajutat. Marian îl schimbă, nora îi aducea mâncare şi făcea curat. Au fost acolo pentru el. Avea o pensie infimă, trăia vai de capul lui. Cât a trăit Madalina, i-a ajutat ea cu de toate, nu le lipsea nimic, era foarte legată de ei. După ce s-a stins ea, părinţii s-au îmbolnăvit la numai câteva luni de la atâta suferinţă. În ultimele luni ajunsese o legumă, se chinuia şi suferea tare mult. Deşi sună crunt, poate că e mai bine că s-a dus şi şi-a găsit linistea’, au declarat apropiaţii familiei Manole pentru sursa citată mai sus.

Ion Manole nu va fi înmormântat lângă fiica sa

Ion Manole nu va fi înmormântat lângă fiica lui, ci lângă soţia răpusă de cancer în urmă cu trei ani şi jumătate.

Fiul lui Ion Manole, Marian, a dezvăluit că tatăl lui va avea parte de o slujbă la groapa, în ziua înmormântării, la cimitirul Bolovani din Ploieşti.

‘La Madalina stăpân e sotul’, a dezvăluit fratele solistei pentru Click! Petru Mircea a fost acuzat că a trecut pe numele lui locul de veci cumpărat de familia Madalinei în cimitirul din Ploieşti. Ion Manole a murit cu o mare durere în suflet. Nu-şi mai văzuse nepotul de 8 ani.

Fiul bărbatului a povestit şi cum au decurs ultimele clipe de viaţă ale tatălui său.

‘A intrat în comă, a făcut stop cardiac de două ori şi a murit. L-am dus pe picioarele lui, luni şi marţi îmi spuneau medicii că e lucid, azi a fost rău şi nu au mai putut face nimic. L-am dus la spital din cauza problemelor lui de sănătate, cu circulaţia, cu diabetul, apoi s-a constatat că are Covid. Eu ştiu cum se moare în spitale în zilele astea, nu se ştie. El era bolnav. Trebuie să mă anunţe cei de la morgă ca să trimit să îl ridic. Suntem terminati’, a declarat Marian Manole pentru Fanatik.

Marian Manole l-a găsit aproape mort în casă

Marian Manole a povestit cum l-a găsit pe tatăl său când a ieşit din spital, după ce a fost spitalizat tot de Covid-19. Starea tatălui s-a înrăutăţit subit, însă rudele s-au aşteptat la ce e mai rău după o discuţie cu medicii.

„El era bine când eu am ajuns în spital. Eu când am ieşit din spital, vineri, pe 28 august, el nu mai era bine. L-am găsit aproape mort în casă. Nu a fost nimeni în perioada asta la el, pentru că nu avea cine. Familia mea era în izolare. Nici DSP-ul nu s-a dus. A ieşit singur să-şi ia de mâncare, deşi abia se ţinea pe picioare”, a adăugat fratele Madalinei Manole.

Fratele artistei este răpus de durere. Acesta spera că în ultimele clipe din viaţa tatălui său să poată găsi vinovatul pentru moartea Madalinei Manole.

„Viaţa merge înainte. Nu sunt singurul. Sunt o grămadă de oameni care îşi pierd părinţii şi îşi văd în continuare de viaţa lor, de familia lor. mergem înainte, asta este.”, a adăugat fratele Madalinei Manole.

Adauga un comentariu