Scena artistica din Romania

Ce pensie primește Marinela Chelaru. Artista cheltuie aproape jumătate din bani pe medicamente

Publicat: 19 oct. 2021
Marinela Chelaru zambeste desi are o pensie extrem de mica
Marinela Chelaru primeste o pensie de 1.400 de lei de la statul roman

Cu o carieră de 30 de ani, Marinela Chelaru a ajuns să primească o pensie care abia îi ajunge. Îndrăgita actriță a făcut parte din celebrul grup de umor “Vouă”. Problemele de sănătate au făcut-o însă să se retragă din activate și din lumina reflectoarelor.

Artista a povestit de curând cum reușește să facă față situației în care se află în prezent.

Ce pensie primește Marinela Chelaru după 30 de ani de activate

Cu toate că multă lume ar crede că după o carieră de 30 de ani situația financiară a acesteia ar fi una liniștitoare, realitatea este cu totul alta. Faimoasa artistă a vorbit recent despre pensia pe care o primește de la statul român.

Marinela Chelaru spune că dacă nu ar fi și veniturile soțului ei, probabil ar muri de foame.

„Am o pensie amărâtă, de 1.400 de lei, am și facultate și o viață de muncă. Iar din această sumă cam 600 de lei mă costă medicamentele. Dacă n-ar fi fost soțul meu ar fi fost jale. Cu ce să trăiești? Aș fi murit de foame!”, a mai adăugat artista, într-un interviu pentru impact.ro.

Faptul că se confruntă cu o serie de probleme de sănătate, o împiedică pe aceasta să se vaccineze împotriva noului coronavirus. Mai mult decât atât, pentru a fi precaută, actrița preferă să nu iasă din casă.

„Mi-e frică să ies din casă, nu sunt vaccinată, pentru că am probleme cu inima. Dacă cineva îmi garantează că voi fi bine, după vaccin, acum îl fac. Dar, eu am operație pe motoraș, la inimă. Nici acum, la trei ani de la intervenția chirurgicală, nu mai sunt cum eram la început. Credeam că voi reveni, dar cu inima nu e de glumit. Nu mai am putere, mă feresc să-mi forțez inima, mi-a limitat niște lucruri, am tot sperat.

Ea, sărăcuța, e în parametri, dar se lasă mai greu. N-am voie să fac sport, doar plimbări. Am fost un om activ, cu ‘Vouă’ și cu teatrul, am umblat în toată țara, așa că acum mi-e greu. Nu pot urca treptele, la bloc. Dar și de lift mi-e teamă, căci am rămas de câteva ori blocată între etaje și a trebuit să ies singură”, a declarat aceasta.

Marinela Chelaru și-a descoperit o nouă pasiune

Timpul liber pe care îl are a ajutat-o să își descopere o nouă pasiune. Marinela Chelaru s-a apucat de gătit și petrece multe ore în bucătărie încercând o serie de noi preparate.

„M-am specializat în gătit, m-au chemat și la ‘Chefi la cuțite’, unde am primit cuțitul de platină. De la mama am învățat să gătesc. Ce noroc are soțul meu cu mine, cu bunătăți îi fac! Am acasă milioane de rețete. Acum, m-am dat pe delicatese, am făcut dulceață de ceapă, ceapă murată, dulceață de ardei iute. Iar acum pregătesc lichior de smochine. Fac și sosuri pentru spaghete, sunt șefa lor. Am zile în care de la ora 6.00 până pe la ora 20.00 stau în bucătărie.

Aș deschide o firmă, ca să pot comercializa murături și sosuri, ca să mai strâng un ban sau să vând tablouri. Am avut cândva și o expoziție, atunci a venit Corneliu Vadim Tudor. Mi-a fost așa de jenă, mă gândeam: Stai, să vezi, ce mă ia acum la rost!”, a mai spus actriţa pentru sursa citată.

După 30 de ani de muncă, Marinela Chelaru primește o pensie de 1.400 de lei din care se chinuie să trăiască. De-a lungul timpului, artista a trecut prin mai multe momente grele peste care a reușit să treacă cu brio.

Adauga un comentariu