WoW!

Ce personalitate ai, în funcţie de lungimea degetelor

Publicat: 10 feb. 2020

Ştiai că lungimea degetelor tale spune multe despre personalitatea ta? Din testul de mai jos poţi afla multe o mulţime de lucruri interesante despre tine. Tot ce trebuie să faci este să compari degetul mic cu degetul inelar.

Dacă lungimea degetului mic atinge primul segment al degetului inelar deții abilități de comunicare rezonabile. Ai o intuiție bună în această privință, așa că reușești mai mereu să intri în rezonanță cu ceilalți. Ai încredere în tine și trăiește din plin clipă.

Ce personalitate ai, în funcţie de lungimea degetelor

Dacă degetul mic depășește primul segment al degetului inelar, ești o persoană foarte comunicativă și inteligentă. Pentru tine e floare la ureche să îți exprimi liber sentimentele și emoțiile. Ești generos și bun cu cei din jurul tău.

Dacă vârful degetului mic se află sub primul segment al degetului inelar chiar dacă cineva te atrage, nu o arăți în mod deschis. Aștepți ca partenera/ partenerul să facă primul pas, iar când sentimentele nu sunt reciproce, te descurajezi ușor. E un atu faptul că nu îți faci cunoscute sentimentele și intențiile în mod prematur.loading...

Adauga un comentariu