Magazin

Ce personalitate aveti in functie de anotimpul in care v-ati nascut

Publicat: 18 nov. 2014
1
In care dintre cele patru anotimpuri v-ati nascut? Potrivit unui studiu, anotimpul in care se naste o persoana influenteaza personalitatea lui, mai tarziu in viata.
In cadrul studiului au fost analizati peste 400 de participanti nascuti in cele patru anotimpuri. Liderul echipei de cercetatori, Xenia Gonda, a declarat ca sezonul in care ne-am nascut afecteaza neurotransmitatorii precum si dopamina si serotonina care controleaza starea de spirit, scrie Bewoman.ro.
De aceea, oamenii de stiinta cred ca anotimpurile pot avea un efect de durata asupra personalitatii noastre. In urmatoarele randuri puteti vedea ce personalitate aveti in functie de sezonul in care v-ati nascut.

Citeste si: Ce rasa de caine ti se potriveste in functie de personalitatea ta

Primavara
In cazul in care v-ati nascut in una dintre lunile de primavara, aveti o personalitate extrovertita, foarte pozitiva, dar cadeti si in depresie. Persoanele nascute in primavara sunt mult mai pozitive, spre deosebire de cei nascuti in alte anotimpuri. Sunt extrem de entuziasti, dependenti de munca si isi exprima cu usurinta ideile lor, unii avand un talent artistic.
Vara
Oamenii care s-au nascut in timpul lunilor de vara au frecvente modificari ale dispozitiei. Extrem de temperamentali, sunt sensibili si sunt mult mai predispusi la anxietate, spre deosebire de cei nascuti in toamna, iarna sau primavara. Uneori pot avea sentimente contradictorii, dar au mult talent si un grad de inteligenta ridicat, totusi in dragoste le merge cam rau.

Citeste si: Oamenii se nasc sau devin infractori? Raspunsul este unul surprinzator si pentru specialisti

Toamna
Oamenii nascuti in sezonul de toamna sunt predispusi la depresie, insa sunt persoane foarte creative si active din punct de vedere fizic. Nu le place sa se plictiseasca, astfel ca mereu isi gasesc cate ceva de facut.
Iarna
Persoanele care s-au nascut iarna au tendinta de ii enerva pe cei din jurul lor. Au intotdeauna obiective clare si specifice. In dragoste, cu toate acestea, nu sunt persoane foarte credincioase partenerului lor. De asemenea, oamenii nascuti iarna au un caracter mai rece si isi exprima greu sentimentele.
Sursa: sfatulparintilor.ro 
Adauga un comentariu